Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Ανακοίνωση ΔΑΚΕ -ΠΕΠ/ΤΡΑΙΝΟΣΕ

 Συναδέλφισες, Συνάδελφοι,
Με έκπληξη και λύπη διαβάσαμε την ανακοίνωση της ΑΣΚ όπου σε ένα παραληρηματικό κρεσέντο καταγγέλλει το σύστημα ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ και «υπηρεσιακούς μηχανισμούς», ότι σπρώχνουν στην έξοδο από την εταιρεία για δεύτερη φορά τους μεταταγμένους συναδέλφους, που υπηρετούν στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ με απόσπαση.

Επειδή όμως στην ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ και στη ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ οι εν λόγω έχουν MASTER, τους πληροφορούμε ότι το 2011 η ΔΑΚΕ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ με ανακοίνωσή της δήλωνε ενάντια στις μετατάξεις και κυρίως ενάντια στις εθελούσιες μετατάξεις.
Όσον αφορά τη ΔΑΚΕ ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ,  για το συγκεκριμένο ζήτημα ξεκάθαρα στην εκλογική μας διακήρυξη, ζητούμε από το Σωματείο και την Π.Ο.Σ. να πράξει τα δέοντα προς κάθε αρμόδιο φορέα για την οριστική παραμονή των μεταταγμένων συναδέλφων στην εταιρεία.
Αν συνάδελφοι της ΑΣΚ έχετε συγκεκριμένα στοιχεία και ονόματα για το αντίθετο, σας καλούμε να τα αποκαλύψετε, ειδάλλως  (σας απαντάμε με την προσφιλή σας τακτική) ότι επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας.
Εάν ζηλέψατε τη «μέθη της επιτυχίας» άλλων συντρόφων σας οι οποίοι έταξαν την παραμονή των συναδέλφων μας στην εταιρεία αναρτώντας τροπολογία του Υπουργείου 10 ημέρες πριν τις εκλογές και τώρα οι εξελίξεις σας διαψεύδουν, δεν φταίει η ΔΑΚΕ!!!! 
Η πραγματικότητα είναι μία, συνάδελφοι της ΑΣΚ. 
Κρατάτε ομήρους τους συναδέλφους που ήρθαν μεταταγμένοι, χρησιμοποιείτε θεμιτά και αθέμιτα μέσα για να έχετε άλλη μία εκλογική επιτυχία και ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΔΙΟΛΟΥ για την τύχη τους.
Άλλωστε, για εσάς όλα αυτά είναι και «ηθικά και αξιοπρεπή».
Τέλος, με θλίψη και αγανάκτηση συνάδελφοι, πληροφορηθήκαμε ότι ένας ακόμα συνάδελφης ξυλοκοπήθηκε εν ώρα υπηρεσίας, αλλά η σεβαστή υπηρεσία κωφεύει……….
Ως εδώ λοιπόν, και μην παρέκει.
Περιμένουμε από το Σωματείο και την ΤΡΑΙΝΟΣΕ να προβεί επιτέλους στις πρέπουσες ενέργειες, όπως πολλές φορές μας υποσχέθηκαν αλλά ποτέ δεν το έπραξαν.
Σε αντίθετη περίπτωση, η προσφυγή στη Δικαιοσύνη θα είναι για εμάς ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.-

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς.
ΔΑΚΕ ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου