Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 9 Απριλίου 2018

(video) Iνδία : Διάσπαση 22 βαγονιών σε επιβατικό τρένο,διάνυσαν 12 χλμ πριν σταματήσουν!!!!

Είκοσι δύο βαγόνια ενός τρένου στην Ινδία στα οποία επέβαιναν περίπου 1.000 άνθρωποι αποκόπηκαν από τη μηχανή και άρχισαν να κυλούν προς τα πίσω διανύοντας απόσταση 12 χιλιομέτρων προτού τα σταματήσουν τοποθετώντας
πέτρες στις σιδηροδρομικές γραμμές, ανακοίνωσε την Κυριακή το ινδικό υπουργείο Σιδηροδρόμων.
"Θα μπορούσε να έχει συμβεί κάτι φρικτό και αυτό απετράπη χάρη στο προσωπικό που ήταν σε επαγρύπνηση", δήλωσε ο Τζ. Π. Μίσρα εκπρόσωπος της εθνικής εταιρείας σιδηροδρόμων της Ινδίας.

"Όλοι στο υπουργείο είναι κατάπληκτοι και σοκαρισμένοι", πρόσθεσε διευκρινίζοντας ότι κανένας επιβάτης δεν έχει τραυματιστεί.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Τιτλάγκαρθ του κρατιδίου Οντίσα της ανατολικής Ινδίας.

Επτά υπάλληλοι της σιδηροδρομικής εταιρείας που δεν ακολούθησαν τους κανονισμούς τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, ενώ έχει ξεκινήσει έρευνα για να καθοριστεί η αιτία της αποκόλλησης των βαγονιών από τη μηχανή του τρένου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου