Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

O Πουρλιάκας ανέλαβε την ευθύνη για την σελίδα της ΔΑΚΕ Σιδηροδρομικών

Επιβεβαιώνεται το στέκι της έλξης !!! 
Με ανακοίνωση του, πριν απο λίγο (εικόνα αριστερά) ο φυσικός αυτουργός της πλαστογραφίας σε βάρος του κ. Καραπάνου, πλαστογραφίας που διέπραξε μετά απο προτροπές,παραινέσεις και πειθώ απο τον ηθικό αυτουργό που τιμωρήθηκε με 6μηνη φυλάκιση με αναστολή,κ. Τσαλικάκη, σύμφωνα με την 32583/2013 απόφαση του Β Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, Παρασκευάς Πουρλιάκας και σημερινός Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών, ανέλαβε την ευθύνη για την


σελίδα της ΔΑΚΕ Σιδηροδρομικών επιβεβαιώνοντας στην ουσία την μεσημεριανή μας ανάρτηση για την άρνηση του Κιουτσούκη να το  πράξει, με βάση το καταστατικό της ΔΑΚΕ. 

Ο Πουρλιάκας ,επαναλαμβάνουμε, φυσικός αυτουργός της πλαστογραφίας σε βάρος του κ. Καραπάνου, πλαστογραφίας που διέπραξε μετά απο προτροπές,παραινέσεις και πειθώ απο τον ηθικό αυτουργό, που τιμωρήθηκε με 6μηνη φυλάκιση με αναστολή με απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης,κ . Τσαλικάκη, ανέλαβε την ευθύνη λίγο πριν τις 9 το βράδυ με ανακοίνωση της ΔΑΚΕ Σιδηροδρομικών.
Αδυνατούμε να κατανοήσουμε που βλέπει την παραπληροφόρηση,η ΔΑΚΕ Σιδηροδρομικών,αφού επιβεβαιώνει τα όσα γράψαμε για την άρνηση Κιουτσούκη το μεσημέρι.
Η κριτική μας στο πρόσωπο του Κιουτσούκη είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ και συνδικαλιστική.
Ο εκ των κορυφαίων συνδικαλιστών της χώρας που ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ απο την ΔΑΚΕ Σιδηροδρομικών πρώτος σε σταυρούς στο τελευταίο συνέδριο της ΠΟΣ,ο Πρόεδρος της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα, ο σύμφωνα με δημόσια δήλωση μέχρι πρότινος Πρόεδρος της ΔΑΚΕ Σιδηροδρομικών, σήμερα ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΒΕ την ευθύνη  για την ΔΑΚΕ Σιδηροδρομικών, επικαλούμενος το καταστατικό της ΔΑΚΕ αλλά την ανέλαβε ο  Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών Παρασκευάς Πουρλιάκας  φυσικός αυτουργός της πλαστογραφίας σε βάρος του κ. Καραπάνου, πλαστογραφίας που διέπραξε μετά απο προτροπές,παραινέσεις και πειθώ απο τον ηθικό αυτουργό κ. Τσαλικάκη, που τιμωρήθηκε με 6μηνη φυλάκιση με αναστολή σύμφωνα με απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Οι σιδηροδρομικοί καταλαβαίνουν πολύ καλά.
Και βεβαίως η ανάληψη της ευθύνης της σελίδας της ΔΑΚΕ Σιδηροδρομικών, απο τον Πουρλιάκα Παρασκευάφυσικό αυτουργό της πλαστογραφίας σε βάρος του κ. Καραπάνου, πλαστογραφίας που διέπραξε μετά απο προτροπές,παραινέσεις και πειθώ απο τον ηθικό αυτουργό, που τιμωρήθηκε με 6μηνη φυλάκιση με αναστολή κ. Τσαλικάκη,σύμφωνα με αμετάκλητη απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης , καταγράφεται σήμερα δημόσια, Παρασκευή 13 Απριλίου 2018.
Θυμίζουμε ότι οι ανακοινώσεις της ΔΑΚΕ Σιδηροδρομικών υπογράφονταν ως "Γραμματεία ΔΑΚΕ" μέχρι πρότινος.

Και φυσικά ξανατονίζουμε ότι την ευθύνη για την σελίδα της ΔΑΚΕ Σιδηροδρομικών, την ανέλαβε ο  Πουρλιάκας Παρασκευάςφυσικός αυτουργός της πλαστογραφίας σε βάρος του κ. Καραπάνου, πλαστογραφίας που διέπραξε μετά απο προτροπές,παραινέσεις και πειθώ απο τον ηθικό αυτουργό, που τιμωρήθηκε με 6μηνη φυλάκιση με αναστολή κ. Τσαλικάκη, πλαστογραφίας που οδήγησε τον Κιουτσούκη στο συνέδριο της ΓΣΕΕ, αφού ήταν αναπληρωματικός του κ. Καραπάνου.

Και την ευθύνη της ΔΑΚΕ Σιδηροδρομικών, απο την οποία εκλέγεται ο κ. Κιουτσούκης στην ΓΣΕΕ σήμερα δεν την ανέλαβε για λόγους καταστατικού.

Αυτά ! 
Οι σιδηροδρομικοί καταλαβαίνουν πολύ καλά!!!! 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Υ.Γ. Το ότι όλοι αυτοί μας λένε blog παραπληροφόρησης, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΣΗΜΟ για ΕΜΑΣ.


2 σχόλια:

  1. Εγω δεν καταλαβα αν τελικα ειναι φυσικός αυτουργός της πλαστογραφίας σε βάρος του κ. Καραπάνου, πλαστογραφίας που διέπραξε μετά απο προτροπές,παραινέσεις και πειθώ απο τον ηθικό αυτουργό, που τιμωρήθηκε με 6μηνη φυλάκιση με αναστολή με απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης,κ . Τσαλικάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AN κάποιος αναρωτιέται γιατί στην δημοσίευση αναφέρεται 5 φορές το τι έχει αποφασίσει το μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών με την υπ. αρ 32583/2013 απόφαση του, είναι γιατί θέλουμε να τονίσουμε ποιος είναι αυτός που δημόσια σε ανακοόινωση του, έγραψε ότι το ΔΣ "ξαλάφρωσε το ταμείο της ΠΕΠΕ" παρουσιάζοντας με τρόπο παραπλανητικό οικονομικά στοιχεία του Σωματείου μας.
    Το πρόσωπο αυτό δεν είναι άλλο απο τον Πουρλιάκα που ανέλαβε την ευθύνη για την σελίδα της ΔΑΚΕ.
    Εκτός λοιπόν απο το ότι -με το χεράκι του- έγινε πλαστογραφία, -αφού πείστηκε να την κάνει με πειθώ,προτροπές και παραινέσεις όπως λέει το δικαστήριο να καταρτίσει πλαστό έγγραφο, ο Πουρλιάκας είναι και υπεύθυνος συκοφαντικής δυσφήμισης.
    ΔΕΝ ξέρω αν πείστηκε να την πράξει ή αν την έπραξε αυτοβούλως ο Πουρλιάκας.
    Ξέρω το παρελθόν του και αυτό φυσικά προδιαγράφει και το παρόν.
    Κοινός συκοφάντης είναι λοιπόν ο Παρασκευάς Πουρλιάκας, εκτός απο το φυσικό πρόσωπο που διενέργησε πλαστογραφία.

    Γενιδούνιας Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή