Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Ήταν ΟΛΟΙ εκεί!

Πλήθος συναδέλφων  απο ΟΛΕΣ τις σιδηροδρομικές ειδικότητες-στην φωτό δεν απεικονίζονται όλοι - ακόμα και συνταξιούχοι βρέθηκαν σήμερα στην Ευελπίδων ΔΙΠΛΑ στον Πρόεδρο του Σωματείου μας Γενιδούνια Κώστα κατά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε σε βάρος του ο εκ των κορυφαίων συνδικαλιστών της χώρας
Νίκος Κιουτσούκης, Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ και Πρόεδρος της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα.
ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΙ όπως αξίζει να είμαστε ΟΛΟΙ σε κάθε αγώνα που δίνεται- δίνουμε  απέναντι στο συνδικαλιστικό -και όχι μόνο- κατεστημένο, έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία μαζί με τον Νομικό εκπρόσωπο του Προέδρου του Σωματείου μας κ. Μιχάλη Παπαδημητρίου.
Ο Πρόεδρος του Σωματείου μας,ευχαρίστησε απο καρδιάς ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους που παρευρέθηκαν στην Ευελπίδων,αλλά και ΟΛΟΥΣ όσους  συμπαραστάθηκαν αυτές τις μέρες απο όλη την χώρα. Τα  μηνύματα απο την οικογένεια της έλξης ήταν συγκινητικά!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στο δικηγορικό γραφείο του κ. Παπαδημητρίου για την αμέριστη στήριξη και ουσιαστική νομική εκπροσώπηση!


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου