Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Παραδίδεται αύριο η σιδηροδρομική διάβαση Λιανοκλαδίου - 2 ώρες το Αθήνα -Λάρισα σε λίγους μήνες

Παρουσία του υπουργού Υποδομών Χρ. Σπίρτζη
Παράδοση από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σπίρτζη της Ανω Διάβασης Λιανοκλαδίου και επιθεώρηση
των κατασκευαστικών εργασιών στη διπλή σιδηροδρομική γραμμή υψηλών ταχυτήτων στο τμήμα Λιανοκλάδι-Δομοκός
Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης θα μεταβεί αύριο Πέμπτη 12 Απριλίου 2017, στο νομό Φθιώτιδας. Ειδικότερα ο υπουργός στις 12 το μεσημέρι θα παραδώσει στην κυκλοφορία την Ανω Διάβαση Λιανοκλαδίου και στις 14:00 μ.μ. θα επισκεφθεί τη Σιδηροδρομική Γέφυρα ΣΓ 26, στη θέση Εκκάρα, προκειμένου να επιθεωρήσει την πρόοδο των κατασκευαστικών εργασιών του εν λόγω έργου, αλλά και του συνόλου των εργασιών στη διπλή σιδηροδρομική γραμμή υψηλών ταχυτήτων στο τμήμα Λιανοκλάδι –Δομοκός.
Υπενθυμίζεται όπως είχε γράψει πριν από 1 μήνα το thessaliatv.gr, ότι με την παράδοση της διάβασης Λιανοκαλδίου και των σιδηροδρομικών γεφυρών στο τμήμα Τιθορέα - Δομοκός, από το καλοκαίρι και μετά η διαδρομή Αθήνα - Λάρισα θα μειωθεί περίπου στις 2 ώρες και προς Θεσσαλονίκη στις 3.30 ώρες.

Πηγή: thessaliatv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου