Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 10 Απριλίου 2018

H δικαστική απόφαση με την οποία καταδικάστηκε στέλεχος της ΔΑΚΕ Σιδηροδρομικών για ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ (ηθικός αυτουργός)και οδήγησε στην συμμετοχή Κιουτσούκη στο τότε συνέδριο της ΓΣΕΕ

Δείτε τις καταθέσεις ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ κορυφαίων στο δικαστήριο, τις δήθεν "υπόγειες" συμφωνίες που επικαλούνται ΕΠΙΣΗΜΑ και πως θεωρούσαν κάποιοι ότι γίνονται οι εκλογές σε συνέδρια της Ομοσπονδίας.  Αυτή είναι ΜΟΝΟ η αρχή καθώς ΑΝΟΙΓΕΙ το κουτί της Πανδώρας για το σιδηροδρομικό συνδικαλιστικό γίγνεσθαι μετά την σημερινή ενέργεια του Νίκου Κιουτσούκη να οδηγήσει στις δικαστικές αίθουσες την

συνδικαλιστική αντιπαράθεση με τον Πρόεδρο του Σωματείου μας και την +ΣυνΕξέλιξη.

Το στέκι δηλώνει ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ πλέον να αποκαλύψει τα ΠΑΝΤΑ στον σιδηροδρομικό κόσμο αλλά και στην Ελληνική Κοινωνία!
Στην απόφαση που δημοσιεύουμε καταδικάστηκε σε 6 μήνες φυλάκισης ο τότε -2007,2009- Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών Γιώργος Τσαλικάκης,ενώ στην απόφαση αναγράφεται ότι ο Τσαλικάκης έπεισε με "πειθώ,παραινέσεις και προτροπές"τον σημερινό Γραμματέα της Ομοσπονδίας Παρασκευά Πουρλιάκα, να συμληρώσει λευκή σελίδα με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται ως δήλωση παραίτησης του Δημήτρη Καραπάνου απο το αξίωμα του εκπροσώπου της ΠΟΣ στην ΓΣΕΕ!


Με τον τρόπο αυτό, και όντας 1ος αναπληρωματικός,την θέση του Δημήτρη Καραπάνου,στο  συνέδριο της ΓΣΕΕ κατέλαβε ο σημερινός Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ Νίκος Κιουτσούκης (Ο οποίος είχε λάβει μόλις 31 ψήφους στο συνέδριο,έναντι 39 του Δημήτρη Καραπάνου!!!!!









Το δικαστήριο σημειώνει στην απόφαση  ότι ο κ. Τσαλικάκης, Πρόεδρος της ΠΟΣ την εποχή εκείνη και επικεφαλής της ΔΑΚΕ Σιδηροδρομικών -και όχι μόνο- αποσκοπούσε στην παραπλάνηση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΣΕΕ (!!) αλλά και μελών της ΠΟΣ, περί της απώλειας του δικαιώματος εκπροσώπησης της ΠΟΣ στην ΓΣΕΕ!








Η καταδικαστική απόφαση για πλαστογραφία!






































6 μήνες φυλακής με 3ετή αναστολή!

Το στέκι της έλξης, γνωρίζει ότι πλέον ο πόλεμος που θα δεχτούμε θα είναι αμείλικτος
Ωστόσο, δεν πρόκειται να σταματήσουμε εδώ καθώς ακολουθούν και άλλες αποκαλύψεις που ΘΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΟΥΝ τους σιδηροδρομικούς,αφού πολλά απο αυτά που υποψιαζόμασταν καταγράφονται και επίσημα σε καταθέσεις μαρτύρων σε δικαστήριο (συμφωνίες κτλπ).

Μείνετε συντονισμένοι!!

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών








1 σχόλιο:

  1. Το φως θα νικήσει το σκοτάδι και η επιχείρηση φίμωσης της +ΣυνΕξέλιξης ενόψει των εκλογών στο Σωματείο μας, θα γίνει μπούμερανγκ στις φιλοδοξίες όσων θέλησαν με αυτόν τον τρόπο -την δικαστική αντιπαράθεση-να παρέμβουν στις αρχαιρεσίες μας.
    Γενιδούνιας Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή