Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Στην Ελλάδα ο Renato Mazzoncini, συνάντηση με τον Πρόεδρο του Σωματείου μας Γενιδούνια Κώστα


Στην Ελλάδα βρέθηκε χτες και  για 24 ώρες ο Renato Mazzoncini, CeΟ της Ferrovie Dello Stato, προφανώς για να συμμετέχει στις επαφές για την εξαγορά της ΕΕΣΣΤΥ απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Στα πλαίσια της παρουσίας του στην Ελλάδα, ο επικεφαλής της FS 
συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Σωματείου των Μηχανοδηγών, Γενιδούνια Κώστα,παρουσία του Δ/ντος Συμβούλου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ  καθηγητή κ. Τσαλίδη και στελεχών της Ferrovie Dello Stato.

Στην συνάντηση υπήρξε επικοδομητική συζήτηση γύρω απο το μέλλον της εταιρείας, των μηχανοδηγών αλλά και για τον Ελληνικό Σιδηρόδρομο.
Η συνάντηση δεν ήταν προγραμματισμένη ,αλλά ξαφνική,  -όπως και η επίσκεψη του κ.Renato Mazzoncini - και για αυτό ήδη έχει ζητηθεί απο τον Πρόεδρο του Σωματείου μας, ο προγραμματισμός συνάντησης με το Προεδρείο της ΠΕΠΕ το επόμενο διάστημα και μετά τις εκλογές μας.
Αναμφίβολα η πρώτη συνάντηση του κ. Mazzoncini με Έλληνες συνδικαλιστές αποδεικνύει και το ενδιαφέρον των Ιταλών ιδιοκτητών για την άποψη των εργαζομένων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ και είναι βέβαιο ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν συναντήσεις τους με το σύνολο των εργαζομένων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Για την συνάντηση ενημερώθηκε χτες και το Προεδρείο της ΠΕΠΕ.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου