Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Aνακοίνωση ΣΥΠΕ για τις εκλογές στην ΠΕΠΕ

H ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΛΞΗΣ (ΣΥ.Π.Ε) θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους την εμπιστεύτηκαν και την ψήφισαν

στις εκλογές της ΠΕΠΕ αλλά και όσους συμμετείχαν στις εκλογές και δεν την ψήφισαν (και μακάρι οι προσδοκίες τους να βγουν αληθινές).

Το εκλογικό αποτέλεσμα για την ΣΥ.Π.Ε κρίνεται θετικότατο καθώς στην πρώτη της εμφάνιση απέσπασε 2 έδρες στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΠΕ, 1 έδρα στην ΠΟΣ και 3 έδρες στο ΣΤΑ όταν άλλες παρατάξεις μείωσαν τις δυνάμεις τους στο μισό όπως και τις έδρες τους ή δεν κατάφεραν να εκλέξουν έδρα.

Το αποτέλεσμα μας κάνει να νοιώθουμε υπερήφανοι για τον αγώνα μας που ήταν τίμιος και με πολιτικούς όρους μέσα σε κλίμα πρωτοφανές για εκλογές σωματείου.

Κλίμα που διαμορφώθηκε από παρεμβάσεις της διοίκησης εναντίον μας, με αποκλεισμούς εκπροσώπων μας από την παρουσία τους στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ μέσω του προγράμματος εργασίας, τα οποίο και καταγγείλαμε, με εμπόδια στην διαμοίραση των ψηφοδελτίων της ΣΥΠΕ που προέκυψαν από λάθη του τυπογραφείου που τα τύπωνε (το λάθος του τυπογραφείου έγινε μόνο στα ψηφοδέλτια της ΣΥ.Π.Ε), με την συμμετοχή στις εκλογές απόντων από την έλξη για μια επταετία, με φήμες και συκοφαντίες εναντίον μας για πρόσωπα και πράγματα αλλά ακόμα και απειλές σε υποψηφίους της ΣΥ.Π.Ε.

Παρόλα αυτά η ΣΥ.Π.Ε στάθηκε όρθια και κατέκτησε 2 έδρες όταν έλεγαν ότι δεν θα πάρουμε ούτε μία έδρα!!!

Η ΣΥ.Π.Ε ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου