Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

8 μήνες μετά, αποφάσισαν πλαφόν στην τιμή για τα τεστ για covid! ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

Απίστευτες παλινωδίες από την Κυβέρνηση. 8 μήνες μετά και αφού οι Έλληνες πολίτες πλήρωσαν εκατομμύρια των Ευρώ  σε ιδιωτικές δομές για να κάνουν το τεστ για την ανίχνευση του COVID, η Κυβέρνηση αποφάσισε σήμερα να βάλει διατίμηση!
Διατίμηση και όχι ΔΩΡΕΑΝ συνταγογράφηση!  Έτσι πλέον απο σήμερα, το μοριακό τεστ θα κοστίζει 40 Ευρώ και το rapid test 10 Ευρώ.

Αναρωτιόμαστε ΓΙΑΤΙ τώρα και όχι 8 μήνες πριν.

Γιατί να πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος απο την τσέπη του ένα τεστ που θα μπορούσε να συνταγογραφεί ΔΩΡΕΑΝ ο ΕΟΠΠΥ για την προστασία της δημόσιας υγείας και τον περιορισμό της διασποράς της πανδημίας. 

Και αντί να γίνεται αυτό, 8 μήνες τώρα, πληρώναμε 100 Ευρώ (και) τα μοριακά τεστ και τα rapid test.  Τώρα ξαφνικά τα 100 γίνανε 40 με πλαφόν!

Αυτή είναι η Κυβερνητική αναλγησία. 

8 μήνες μετά, βάζουν πλαφόν στην τιμή των τεστ και αφού πλούτισαν τα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα!

Αλήθεια πόσο θα κόστιζε να γίνονταν ΔΩΡΕΑΝ τέστ σε όλους μας, όταν το πλαφόν είναι πλέον 40 Ευρώ; 100 εκατομμύρια, κάτι παραπάνω ή κάτι λιγότερο; 37 δις Ευρώ παρέλαβε η σημερινή Κυβέρνηση. 

Αλήθεια πόσο θα κόστιζε να γίνονται μοριακά τεστ σε όσους εισέρχονταν στην χώρα μας το καλοκαίρι όταν και άνοιξε ανεξέλεγκτα ο τουρισμός.

Και πόσο κοστίζει σε ΌΛΟΥΣ μας (εργαζόμενους - πραγματική οικονομία) το δεύτερο lock down που τα Κυβερνητικά στελέχη μας λέγανε ότι δεν θα ερχότανε ποτέ. 

ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ τα λεφτά αυτά για ΔΩΡΕΑΝ τεστ, ΔΙΝΑΝΕ λεφτά στα κανάλια για την επικοινωνιακή προβολή του "Μένουμε σπίτι" και της Κυβερνητικής πολιτικής. 

ΔΕΚΑΔΕΣ εκατομμύρια δόθηκαν στα κανάλια και στα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης, ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΣΤ. 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ 

  • ΕΠΙΤΑΞΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ 
  • ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ
  • ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 
  • ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ 
  • ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ (Το πρότεινε και η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ χτές).
  • ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ LOCK DOWN
  • ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Τηρούμε τα μέτρα ασφαλείας και ατομικής προστασίας,  προστατεύουμε την δημόσια υγεία και τους γύρω μας.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου