Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

Οι εχθροί του δημόσιου συστήματος Υγείας (βίντεο)

Κυρ. Μητσοτάκης, Αδ. Γεωργιάδης, Μπ. Παπαδημητρίου σε δηλώσεις τους για εκείνο το «αόρατο χέρι της αγοράς» που θα ρύθμιζε τα πάντα, αλλά ζητούσε από διάλυση, εμπορευματοποίηση και
ιδιωτικοποίηση της δημόσιας υγείας μέχρι απολύσεις προσωπικού στα νοσοκομεία (το βίντεο είναι της Πανελλαδικής Εργατικής Ταξικής Κίνησης και δημοσιεύθηκε τον Μάρτιο του 2020).  

Οι δηλώσεις τους τώρα φαίνονται ακόμα πιο κυνικές, ακόμα πιο απωθητικές, ακόμα πιο απάνθρωπες. Τώρα που, ενώ κάθε μέρα δεκάδες άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους από τον κορωνοϊό και οι διασωληνωμένοι φτάνουν τους 500, οι κλινικάρχες – κοράκια επικαλούνται «συμφωνίες» για να μην χάσουν από τα κέρδη τους. Τώρα που ακόμα και η «επίταξη» δύο κλινικών (με το αζημίωτο) ήρθε μετά από παρακάλια και ικεσίες προς τους εμπόρους της Υγείας. 

Οι παλιότερες δηλώσεις τους δείχνουν ποιοι είναι οι εχθροί του δημόσιου συστήματος Υγείας.

www.imerodromos.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου