Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

Την Παρασκευή η νέα συνάντηση για την ΣΣΕ στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ

 Και στα 3 Σωματεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κοινοποιήθηκε η πρόσκληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την νέα συνάντηση για την ΣΣΕ η οποία θα λάβει χώρα την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου.

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ότι 



οι εκπρόσωποι του ΣΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ είχαν αποχωρήσει απο την τελευταία συνάντηση ζητώντας να θεωρεί αυτή ως η πρώτη (οι διαπραγματεύσεις έχουν ξεκινήσει απο τον Ιούλιο) και θέτοντας με εξώδικα και επιστολές τους στα 2 Σωματεία (ΠΕΠ-ΠΕΠΕ) ζήτημα για την "αντιπροσωπευτικότητα".

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

4 σχόλια:

  1. Θα ζητήσετε να γυρίσουν πίσω ΟΛΟΙ οι απολυμένοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέρα από το γεγονός οτι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης μεταξύ των 100, που αν μη τι άλλο είναι το αναφαίρετο δικαίωμα τους στην εργασία που πρέπει να δωθεί έμφαση και μετά το κοινωνικό, θα πρέπει όμως ταυτόχρονα να δώσετε και στη διοίκηση να κατανοήσει οτι τέτοιες κινήσεις όπως η επαναπρόσληψη ΟΛΩΝ μέσα σε αυτές τις εποχές μόνο να τονώσουν το πρεστίζ του ομίλου μπορούν και να αποφέρουν μακροπρόθεσμα οφέλη μέσα από το θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τρίτο γραπτό μύνημα που δεν έχει αναρτηθεί(για τους λογούς που δεν γνωρίζω)...
    το ερώτημα πολλων συνάδελφων είναι ότι πρέπει να δουμε γραπτως τις προτασεις για την συλλογικη συμβαση και απο τα 3 νομιμα σωματια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή