Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

Συνεχίζει τα εξώδικα και τις επιστολές το ΣΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αντί να προσέλθει στην διαπραγμάτευση!

Αρνείτε να συμμετάσχει στις διαπραγματεύσεις  για την νέα ΣΣΕ στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ το ΣΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ και συνεχίζει να αποστέλει εξώδικα τα οποία κοινοποιεί στα υπόλοιπα συνδικάτα που συμμετέχουν
κανονικά στην διαπραγμάτευση, απο την οποία έχει αποχωρήσει οικειοθελώς!

Το σημερινό μενού περιελάμβανε εξώδικο προς την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τον ορισμό "προσωπικού ασφαλείας" που θα εργαστεί σε περίπτωση απεργιακών κινητοποιήσεων!

Την Παρασκευή με άλλη επιστολή του το ΣΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ είχε ενημερώσει ότι ΔΕΝ θα προσέλθει στην διαπραγμάτευση για την νέα ΣΣΕ και πως θα προσφύγει και στον ΟΜΕΔ γιατί θεωρεί ότι απο την διαδικασία μπορεί να προκύψουν παράτυπες, "αν όχι παράνομα" αποτελέσματα!

Απο μια διαδικασία στην οποία προσήλθαν οι εκπρόσωποι του και αποχώρησαν!

Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που συμβαίνει και που προφανώς δεν έχει καμία σχέση με τα συμφέροντα των εργαζομένων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ αλλά με παιχνίδια συνδικαλιστών, που θυμίζουν την δεκαετία του ...1990!

Θα προσφύγει στον ΟΜΕΔ το ΣΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ, έναν Οργανισμό δηλαδή που διοικείται κατά κύριο λόγο από εργοδοτικούς φορείς (ΣΕΒ, ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ, ΣΕΤΕ, ΣΒΕ, εκπρόσωπος ΓΣΕΕ).

Καλούμε τους εκπροσώπους του ΣΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ να αφήσουν τους εγωισμούς και να προσέλθουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων στην επόμενη συνάντηση (5η) προκειμένου να προχωρήσει η υπογραφή της ΣΣΕ και απο τα 3 Σωματεία.

Αυτό είναι το συμφέρον ΟΛΩΝ.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου