Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Κοινό Δελτίο Τύπου ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ - ΠΕΠΕ : Οι εργαζόμενοι στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ αρωγοί στην προσπάθεια αντιμετώπισης του COVID 2019

 Οι εργαζόμενοι στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ αρωγοί στην προσπάθεια αντιμετώπισης του COVID 2019

Τους τελευταίους  8 μήνες η χώρα μας βρίσκεται αντιμέτωπη με την πανδημία του COVID2019. 

Οι σιδηροδρομικοί και οι εργαζόμενοι στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, μηχανοδηγοί, προσωπικό κίνησης, τεχνικό προσωπικό, εργαζόμενοι στις
εμπορευματικές υπηρεσίες, οδηγοί λεωφορείων και διοικητικό προσωπικό με υψηλό αίσθημα ευθύνης και απόλυτο επαγγελματισμό, τηρώντας κατά γράμμα τα προβλεπόμενα απο την επιστημονική κοινότητα μέτρα προστασίας και σε συνεργασία μ ε την Διοίκηση της εταιρείας , δίνουν με επιτυχία  την καθημερινή μάχη για να διατηρηθεί ζωντανή η εφοδιαστική αλυσίδα και να συνεχίσουν να λειτουργούν απρόσκοπτα τα δρομολόγια, ιδιαίτερα στον Προαστιακό Αθήνας και Θεσσαλονίκης, προκειμένου να αποφεύγετε ο συγχρωτισμός μεταξύ των επιβατών. 

Όπως πληροφορούμαστε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανταποκρινόμενη στο αίτημα των αρχών του Υπουργείου Υγείας θα προχωρήσει στην δρομολόγηση συρμού για την μεταφορά ασθενών με COVID,  απο την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, σε ειδικά διαμορφωμένο συρμό. 

Από την πρώτη στιγμή, εμείς οι εργαζόμενοι στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ  δηλώσαμε ότι θα σταθούμε αρωγοί και σε αυτήν την προσπάθεια με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μας.

Ο σιδηρόδρομος ήταν είναι και θα είναι το πλέον ασφαλές μέσο μεταφοράς ενώ στην δύσκολη αυτή περίοδο αποδεικνύεται για άλλη μια φορά η χρησιμότητα του.

Οι εργαζόμενοι στον σιδηρόδρομο διαχρονικά στήριζαν και θα στηρίζουν την Ελληνική Κοινωνία.

.                                        Αθήνα 18 Νοεμβρίου 2020

                                      Για τα Διοικητικά  Συμβούλια 

                                        

         Οι    Πρόεδροι                                   Οι Γ. Γραμματείς 


      Ζαβογιάννης Βασίλης                          Παπαδόπουλος Σωτήρης   

      Γενιδούνιας Κώστας                             Ποργιάζης Αθανάσιος


1 σχόλιο:

  1. 100 άνθρωποι παγιδευμένοι στη ανεργία περιμένουν δικαίωση από εσάς που ως τώρα δεν έχετε απογοητεύσει καμία ομάδα εργαζομένων και φροντίζετε να διεκδικείτε ανεξαρτήτως χρωματισμών και στρατοπέδων τα δικαιώματα τους. Μη γίνετε σα τους άλλους. Μη πέσετε στην παγίδα να γίνει επιλογή και καναβαλισμός για το ποιος θα γυρίσει. Όλοι το αξιζούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή