Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

Ξεφτίλα. Ένα λουλούδι στο Πολυτεχνείο για τη 17η Νοέμβρη της κόστισε 300 ευρώ

 Σε μια πρωτοφανή ενέργεια προχώρησαν οι αστυνομικοί που έκοψαν πρόστιμο σε γυναίκα που πήγε να αφήσει ένα λουλούδι στο Πολυτεχνείου. Ολη τους την αυστηρότητα φαίνεται ότι εξάντλησαν οι αστυνομικοί του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, σε γυναίκα που άφησε λουλούδι στην πύλη του Πολυτεχνείου.Όπως καταγγέλλει η ίδια η γυναίκα έστειλε μήνυμα στο 13033 με
κωδικό 6 και ήρθε στο Πολυτεχνείο για να καταθέσει ένα λουλούδι.

Οι φωτογραφίες από την στιγμή που η αστυνομία με άκαµπτη νοοτροπία, κόβει κλήση στην γυναίκα που θέλησε να αφήσει ένα λουλούδι στην πύλη του Πολυτεχνείου, αποδεικνύουν ότι η γυναίκα φόραγε μάσκα όπως προβλέπεται.

Παρατηρώντας τόσο τις φωτογραφίες όσο και το βίντεο βέβαια εύκολα κανείς μπορεί να διακρίνει το συνωστισμό που προκαλούν οι ίδιοι οι αστυνομικοί.

2 σχόλια:

  1. Τα πρόστιμα είναι ανταποδοτικά! Από αυτά θα χρηματοδοτηθούν τα βοηθήματα και οι αποζημιώσεις, λόγω κορωνοϊού! Αν το ποσόν προκύψει ιδιαίτερα μεγάλο, θα αγοραστεί και εξοπλισμός ΜΕΘ! Θα γίνουν και προσλήψεις μόνιμου υγειονομικού προσωπικού! Θα προμηθευτούμε εμβόλια!
    Ντριννννν!
    Α, το ξυπνητήρι ήταν αυτό.... Την πιο ακατάλληλη στιγμή!
    Πάει τ' όνειρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πρωτη φορα συμβαινει να αντιμετοπιζεται πανδημια με προστημα και οχι με φαρμακα

      Διαγραφή