Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Πελοπόννησος: Η Περιφέρεια πρότεινε στον ΟΣΕ να πληρώσει για μελέτη κανονικοποίησης έως Καλαμάτα

Σημαντική σύσκεψη με στελέχη του ΟΣΕ θα έχει σήμερα Τρίτη ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας. Στην ατζέντα και η ανάταξη της γραμμής μέχρι το Ναύπλιο. Σύσκεψη με στελέχη του ΟΣΕ θα έχει
ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, στην Τρίπολη, σήμερα Τρίτη 24 Νοεμβρίου.

Στη σημαντική αυτή σύσκεψη θα συζητηθούν δύο ζητήματα, με το ένα να αφορά την χρηματοδότηση με 15.000.000 ευρώ, από την Περιφέρεια, της συντήρησης της σιδηροδρομικής γραμμής από την Κόρινθο στο Ναύπλιο και των ενδιάμεσων σταθμών, εν όψει της επαναλειτουργίας της μέχρι το Πάσχα του 2021, μια διαδικασία που βρίσκεται σε καλό δρόμο.


Το δεύτερο θέμα που θα τεθεί προς συζήτηση στην εν λόγω σύσκεψη αφορά την πρόταση προς τον ΟΣΕ από την Περιφέρεια να αναλάβει, με δαπάνες της, τη μελέτη κανονικοποίησης της σιδηροδρομικής γραμμής, από την Κόρινθο μέχρι την Καλαμάτα.


www.anagnostis.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου