Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Επαναφορά του InterCity για Θεσσαλονίκη εκτάκτως και μόνο για αύριο 6/11

 

Εκτάκτως, και μόνο για την Παρασκευή, 6/11, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. επαναφέρει τα ημερήσια InterCity στην διαδρομή Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα σε συνέχεια του ανακοινωθέντος καθολικού  lockdown, που θα ισχύσει από το Σάββατο το πρωί.

 

Έτσι, διευκολύνεται η επιστροφή των πολιτών στον τόπο διαμονής τους, πάντα με την ασφάλεια άνεση και ταχύτητα που παρέχουν οι αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

 Θυμίζουμε ότι, η χρήση μάσκας κατά την διάρκεια του ταξιδίου είναι υποχρεωτική, χωρίς εξαιρέσεις.

 Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ευχαριστεί το επιβατικό κοινό για την στάση ευθύνης που επιδεικνύει στην δύσκολη αυτή συγκυρία και εύχεται σε όλους να ξεπεραστεί και αυτή η δυσκολία το συντομότερο δυνατόν.

www.trainose.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου