Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

Εγκρίθηκε η Στρατηγική Εποπτείας της ΡΑΣ για την τριετία 2020-2022

Τη Στρατηγική της για Εποπτεία στον τομέα της Ασφάλειας Σιδηροδρόμων και της Διαλειτουργικότητας, για την τριετία 2020-2022, ενέκρινε η Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων (ΡΑΣ).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «η παρούσα Στρατηγική για την Εποπτεία συντάχθηκε και εκδόθηκε κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του Κατ’ Εξουσιοδότηση Κανονισμού (ΕΕ) 2018/761, του Οδηγού του Οργανισμού Σιδηροδρόμων της ΕΕ (ERA) «Εποπτεία» και του κανονιστικού πλαισίου εποπτείας της ΡΑΣ [Υπ. αριθμ. 5791/29-05-2017 Απόφαση της ΡΑΣ (Β’ 2158)].

Επισημαίνεται ότι η εν λόγω Στρατηγική για την Εποπτεία βασίζεται στον κίνδυνο (risk based), περιγράφοντας τους τομείς κινδύνου για τη διενέργεια στοχευμένων εποπτικών δραστηριοτήτων, τον τρόπο επιλογής των στόχων των εποπτικών δραστηριοτήτων της ΡΑΣ καθώς και τον τρόπο καθορισμού των προτεραιοτήτων της όσον αφορά στην εποπτεία».

Διαβάστε την Στρατηγική Εποπτείας της ΡΑΣ στον σύνδεσμο που ακολουθεί Στρατηγική Εποπτείας ΡΑΣ.

www.metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου