Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

Η Π.Ο.Σ. ενισχύει τους σεισμόπληκτους με παρακράτηση εισφοράς 2 ευρώ

 Ανακοίνωση της Π.Ο.Σ. 
Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι,

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και οι Σιδηροδρομικοί έχουν συνδράμει διαχρονικά προς τους συμπολίτες μας και στα προβλήματα τα οποία προκύπτουν μετά από κάθε δυσμενή συγκυρία. 

Για το λόγο αυτό αποφάσισε για άλλη μια φορά να σταθεί αλληλέγγυα στους συμπολίτες μας στη ΛΑΡΙΣΑ που πέρα από το γενικό πρόβλημα της πανδημίας έχουν ν΄ αντιμετωπίσουν και τις συνέπειες του καταστροφικού σεισμού που έγινε πρόσφατα. 

Είμαστε βέβαιοι ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ότι οι σιδηροδρομικοί μέσα από ατομικές πρωτοβουλίες έχουν σπεύσει ήδη σε βοήθεια. Όπως είμαστε σίγουροι ότι θα συμβάλλουν μέσα από τη συλλογικότητα που διακρίνει τη σιδηροδρομική οικογένεια στην απόφαση που πάρθηκε από την Π.Ο.Σ. για την παρακράτηση δύο ευρώ (2,00 €) από κάθε συνάδελφο/ συναδέλφισσα. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί με ευθύνη της Π.Ο.Σ. και των Σωματείων – Μελών της. 

Ωστόσο, εάν κάποιος/α συνάδελφος/συναδέλφισσα δεν επιθυμεί την παρακράτηση μπορεί είτε ατομικά είτε μέσω της Υπηρεσίας της/του να αποστείλει με fax στο 210.3842188 ή με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: fechemin@otenet.gr τη συνημμένη δήλωση μη αποδοχής της κράτησης το αργότερο έως την ΤΡΙΤΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021. 


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου