Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Επιστολή ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ για εργαζόμενους στα εμπορεύματα

Επιστολή της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Κύριοι,

Όπως πληροφορηθήκαμε, το έτερο
Σωματείο το οποίο δραστηριοποιείται στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ πραγματοποίησε συνάντηση με τον  Γενικό Εμπορικό Διευθυντή κ. Roberto Biasin και την Επικεφαλής των Εμπορευματικών Μεταφορών  κα Βασιλική Περιστερά. 


Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, στην συνάντηση αυτή  ο κ. Biasin και η κα. Περιστερά ανέφεραν ότι το αίτημα των εργαζομένων στις Εμπορευματικές Μεταφορές σχετικά με τη χορήγηση του επικίνδυνου και ανθυγιεινού επιδόματος είναι δίκαιο, πως δημιουργήθηκε αδικία σε βάρος τους στην τελευταία ΣΣΕ και πως θα προσπαθήσουν να επιλυθεί το πρόβλημα.

Η θέση αυτή των  Διευθυντικών στελεχών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ  δικαιώνει το πάγιο αίτημα μας (Σ.Σ.Ε. 2018, Σ.Σ.Ε. 2020), καθώς και την προσπάθεια που καταβάλλουμε για το θέμα του επικίνδυνου και ανθυγιεινού. Λαμβάνοντας υπόψη τα πρακτικά των συζητήσεων της Σ.Σ.Ε. με τα αιτήματά μας για το υπόψη θέμα, τονίζουμε ότι ΟΛΟΙ  οι εργαζόμενοι απαιτούμε την άμεση επίλυση του.

Τέλος, κατόπιν και των εισηγήσεων των Διευθυντικών στελεχών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ  σας καλούμε άμεσα, όπως ορίσετε συνάντηση με σκοπό να εξεταστεί από κοινού ο τρόπος, προκειμένου να αρχίσει η καταβολή του επικίνδυνου και ανθυγιεινού επιδόματος στους εργαζόμενους των Εμπορευματικών Μεταφορών (Διαχειριστές Εμπορευμάτων)

 

      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


    Β. ΖΑΒΟΓΙΑΝΝΗΣ                                                Σ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου