Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

Η κλειστή διώρυγα του Σουέζ επηρεάζει τις εμπορευματικές μεταφορές και στην Ελλάδα

Κλειστή παραμένει για 5η μέρα η Διώρυγα του Σουέζ, καθώς εντός του καναλιού έχει εγκλωβιστεί το πλοίο Ever Given που μεταφέρει
εμπορεύματα αξίας 9.5 δισεκατομμυρίων δολαρίων. To 400 μέτρων πλοίο μεταφέρει 200.00 τόνους εμπορευμάτων ενώ το κλείσιμο της Διώρυγας έχει επιφέρει τριγμούς στην παγκόσμια οικονομία καθώς στις 2 πύλες της Διώρυγας παραμένουν εγκλωβισμένα δεκάδες πλοία.

Η κατάσταση στην Διώρυγα επηρεάζει και τις Ελληνικές Μεταφορές αφού μέσω αυτής διακινείται προϊόντα προς το λιμάνι του Πειραιά.

Τις επόμενες ημέρες λόγω της κατάστασης ίσως  παρατηρηθεί και μείωση στις εμπορευματικές μεταφορές στον σιδηρόδρομο λόγω του προβλήματος.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου