Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

«Οι γιατροί μου στα όρια παραφροσύνης, δεχτείτε την παραίτηση μου»

 Αγωνιώδης επιστολή από τον διευθυντή της Παθολογικής του «Αγία Όλγα»


Η γεμάτη αγωνία επιστολή, το βράδυ της Πέμπτης, από το διευθυντή της παθολογικής κλινικής του «Αγία Ολγα» σμπαραλιάζει όλο το αφήγημα της κυβέρνησης που αρκείται στις «μαγικές εικόνες» και την
ωραιοποίηση της πραγματικότητας: ο 6ος όροφος του νοσοκομείου, περιγράφει, είναι γεμάτος θετικά περιστατικά (και εκτός κλινικής covid) σε συνθήκες συνύπαρξης με κοινά περιστατικά, οι γιατροί σε όρια παραφροσύνης, οι ασθενείς στην αναμονή, η πίεση αφόρητη. Και καταλήγει: «Δεχτείτε την παραίτησή μου»

Ο διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής του «Αγία Ολγα», Ι. Ιωαννίδης, περιγράφει σε επιστολή του, χθες Πέμπτη 4/3/2021, τη δραματική κατάσταση στο νοσοκομείο, καθώς το πρωί της ίδιας μέρας ενημερώθηκαν ότι θα είναι το μόνο νοσοκομείο στην Αττική (των 4,5 εκατομμυρίων κατοίκων) για περιστατικά παθολογικά και covid στην πρωινή εφημερία!

«Με θλίψη και ντροπή», όπως σημειώνει στο τέλος της επιστολής, ζητά να γίνει δεκτή η παραίτησή του από τη θέση του διευθυντή του παθολογικού τομέα, γιατί «ούτως ή άλλως μόνο διακοσμητικό ρόλο παίζω». «Διατηρώ», προσθέτει, «τη θέση του διευθυντή της Α' Παθολογικής μόνο και μόνο για να μπορέσει να διατηρηθεί η λειτουργίας της σε αυτή την κρίσιμη φάση».

Δικό μας σχόλιο

Το αφήγημα απο τα Κυβερνητικά παπαγαλάκια θα σκάσει σύντομα με κρότο..... Χωρίς κανένα σχέδιο εδώ και μήνες, lock down στο lock down, ύφεση στο 14% και συνεχόμενα μέτρα καταστολής.

Αντί να προσλάβουν γιατρούς και νοσηλευτές, προσλαμβάνουν αστυνομικούς.

Αντί να ενισχύσουν τα Δημόσια Νοσοκομεία της χώρας και να επιτάξουν τον ιδιωτικό τομέα, χρηματοδοτούν τα Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης για να μας λένε κάθε εβδομάδα, ότι ...οι επόμενες 2 εβδομάδες θα είναι κρίσιμες.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Υ.Γ. Ευτυχώς στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ υπογράφηκε η ΣΣΕ τον Δεκέμβρη και οι εργαζόμενοι αισθάνονται ασφαλείς με την εταιρεία 3 μήνες τώρα να λειτουργεί στο 45% της δράστηριότητας της.

Ευτυχώς δεν ακούσανε τα 2 Σωματεία τους γραφικούς και τον ηγέτη της ΓΣΕΕ, τον αδούλευτο εργατοπατέρα του facebook .

Τα είπε χτες όλα ο κ. Καρούζος στο video που -τυχαία μάλλον- δημοσίευσε ΜΟΝΟ το στέκι της έλξης. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου