Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

O.M. ΣΥΡΙΖΑ Σιδηροδρομικών - Μην μιλάς, μην γελάς, θα σε δείρει η ΕΛ.ΑΣ

Συναδέλφισσες- συνάδελφοι 

Όλοι γίναμε μάρτυρες μια ακόμα φορά  της απρόκλητης βίας των αστυνομικών οργάνων εναντίον αμέριμνων πολιτών, αυτή τη φορά  στην πλατεία της Ν Σμύρνης. Η Νεοακροδεξια κυβέρνηση Μητσοτάκη

συνεχίζει την επικίνδυνη στρατηγική του αυταρχισμού και του διχασμού για να κρύψει την αποτυχημένη πολίτικης της. 

Κυβέρνηση-ιδιοκτήτες  που λυμαίνονται  τη χώρα, διορίζουν ημετέρους, μοιράζουν ασύστολα κρατικό χρήμα και καλύπτουν παιδεραστές ενώ συνεχίζουν την αλόγιστη και ανεξέλεγκτη νομή εξουσίας μέσω της αστυνομοκρατίας..

Από την εισβολή και τον ξυλοδαρμό στην οικία Ινδαρέ ,ως τις  εφόδους   σε κινηματόγραφους κυνηγώντας 16 χρονα , και  από  μαθητές  στο ένα πόδι με το κεφάλι στον τοίχο  έως τα επεισόδια   ξυλοδαρμών στο ΑΠΘ και την Ν Σμύρνη. 


Έως τώρα ακόμα κανείς δεν έχει την πολιτική ευθύνη, ακόμα μιλάνε για μεμονωμένα περιστατικά,ακόμα φταίνε για όλα η αντιπολίτευση και οι πολίτες…Ακόμα ..


Kανένας συμψηφισμός τραυματιών ούτε του αστυνομικού, ούτε του νέου, δεν μπορεί να είναι η απάντηση στον δημοκρατικό εκτροχιασμό που οδηγεί τη Χωρά ο Ανεύθυνος, Επικίνδυνος και Ανάξιος για τον ρόλο του Μητσοτάκης και η παρέα του.

 Χθες  με διχαστικό  και προκλητικό διάγγελμα  αφού  καταδίκασε τη βία που αυτός  προκάλεσε, ευθαρσώς  μας είπε :

‘’Δυστυχώς, κάποιοι αγνόησαν τις προειδοποιήσεις μας".


Το πρόβλημα έλλειψης Δημοκρατίας είναι πλέον εμφανές.

Ο κατήφορος τους είναι γεμάτος αδιέξοδα..

Έχουν την απόλυτη υπεύθυνη για όσα θα γίνουν, όταν γίνουν. 

Τα  καλοπληρωμένα ειδησεογραφικά ψέματα  και τα άλλοθι δεν  αρκούν πλέον.


Η αρχή του τέλους τους ξεκίνησε..

                                                                        ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου