Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

Υπο παραίτηση ο γ.γ. Μεταφορών Ν. Σταθόπουλος

 Δεκτή αναμένεται να γίνει, σύμφωνα με πληροφορίες,  η παραίτηση που υπέβαλε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Σταθόπουλος. Την παράιτησή του ζήτησε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο υπουργός Υποδομών κ. Κ. Καραμανλής. Ο κ. Σταθόπουλος είχε επιφορτιστεί με σειρά
θεμάτων στους τομείς των σιδηροδρόμων και των μεταφορών που δεν είχαν και την καλύτερη εξέλιξη τους τελευταίους μήνες.

Για παράδειγμα, η σημερινή ηγεσία του υπουργείου κληρονόμησε τη σοβαρή εμπλοκή με τη σύμβαση παραχώρησης του εμπορευματικού σταθμού στο Θριάσιο. Αν και ο κ. Σταθόπουλος εμφανίζονταν σίγουρος πως το ζήτημα θα είχε επιλυθεί μέχρι τα τέλη του 2020, η λύση καθυστερεί.

Στον τομέα των σιδηροδρόμων υπήρξε, επίσης, ζήτημα καθυστερήσεων με την επιτροπή που είχε δημιουργηθεί προκειμένου να κατατεθεί πρόταση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το νέο μοντέλο υλοποίησης των έργων.

Ο κ. Σταθόπουλος είχε ενεργό συμμετοχή και στο διαγωνισμό για την προμήθεια λεωφορείων για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας μέσω leasing στον οποίο υπήρξε εμπλοκή στο Ελεγκτικό Συνέδριο.

Δημοσίευμα του Φώτη Κόλλια   ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου