Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

Γελοιοποιήθηκαν οι Αχ-άριστοι της ΔΑΚΕ στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ


Θέλουν και παρέμβαση του Δ/ντος Συμβούλου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ τρομάρα τους!

 Πραγματικό αυτογκόλ απο τους συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ με την τελευταία ανακοίνωση τους. Τι είπαν οι "Αχ-άριστοι" συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ. Ότι η
γνώση Αγγλικών και Υπολογιστή τέθηκαν φωτογραφικά για να εξαιρεθούν οι παλαιότεροι μηχανοδηγοί απο τις θέσεις του ΚΔΚ.

Μόνο που όπως αποκαλύπτει σήμερα το στέκι της έλξης, τα Αγγλικά και η γνώση Υπολογιστή είναι απαραίτητο προσόν για την θέση του ΚΔΚ εδώ και χρόνια.

Η φωτογραφία είναι από το προσοντολόγιο του 2016, το οποίο αποτελεί συνέχεια αυτού του 2013.

Πρόκειται για αυτογελοιοποίηση των Αχ-άριστων που εν έτος 2021 ζήτησαν στην ουσία να μην γνωρίζουν Αγγλικά και Υπολογιστή εργαζόμενοι σε ΠολυΕθνική - ιδιωτική εταιρεία και μάλιστα σε θέση Διοικητικής Ευθύνης.

Αυτογελοιοποίηση που συνεχίζεται και με τα σχόλια τους για τον προγραμματισμό εργασίας κ την επιστροφή στην ρητορική της δεκαετίας του 90.

Η αλήθεια είναι ότι οι Αχ-Άριστοι της ΔΑΚΕ, έχουν ζητήσει επιπλέον προνομιακή μεταχείριση και στην έλξη και στην κίνηση, παρά το ότι στο Κεντρικό Μηχανοστάσιο αλλά και αλλού, οι παλιοί μηχανοδηγοί ή προσωπικό κίνησης εργάζονται σε βάρδιες που δεν περιλαμβάνουν ένταση εργασίας καθώς ΟΛΟΙ σέβονται την παλαιότητα.

Οι Αχ-Άριστοι όμως,  δεν σέβονται τίποτε. 

Οι παροικούντες γνωρίζουν πολύ καλά τι συμβαίνει. 

Με τα όσα αποκαλύψαμε σήμερα, αποδεικνύεται ότι ΔΙΚΑΙΩΣ τους λέμε Αχ-Άριστους. Μοναδικό τους μέλημα είναι το προσωπικό βόλεμα.

 Όπως βλέπουνε το Κράτος- Λάφυρο, έτσι θεωρούν ότι και σε μια ιδιωτική εταιρεία θα πρέπει να καταλαμβάνουν τις θέσεις αυτοί, ακόμα και αν δεν έχουν ούτε τα απαιτούμενα προσόντα. Ακόμα και αν υστερούν. 

Για αυτό και ενοχλήθηκαν με την προκήρυξη των θέσεων οι Αχ-Άριστοι της ΔΑΚΕ. Θέλανε διορισμό....

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών


Υ.Γ. Αλήθεια εφόσον η διαδικασία δεν είναι σωστή, γιατί έτρεξαν νεότερα στελέχη της ΔΑΚΕ ΤΡΑΙΝΟΣΕ να συμμετέχουν σε αυτήν ; Γιατί δεν σεβάστηκαν τους αρχαιότερους, όπως γράφουν στην ανακοίνωση τους. 

Υ.Γ.2 Νικολάκη Κιουτσούκη πήρες στελέχη....απο το πρώτο ράφι! Επιστροφές -καταστροφές !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου