Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021

Η παρθενική είσοδος του ETR στις νέες εγκαταστάσεις της ΤΡΑΙΝΟΣΕ! (Video+ photo)


"Έσπασε το ρόδι" το Λευκό Βέλος που εισήλθε χτες στις νέες εγκαταστάσεις της τεχνικής βάσης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην Βόρεια Ελλάδα. Φυσικά το στέκι της έλξης ήταν εκεί.

Συγχαρητήρια σε όλους όσους εργάστηκαν στις δοκιμές για την πιστοποίηση του τρένου και για τις νέες εγκαταστάσεις.

Επενδύσεις όπως αυτές της νέας τεχνικής βάσης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην Βόρεια Ελλάδα είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη των σιδηροδρομικών μεταφορών.

Απαραίτητη είναι και η άμεση ανακαίνιση των μηχανοστασίων και εργοστασίων καθώς και των χώρων εργασίας του προσωπικού έλξης και κίνησης  και εμπορευματικών μεταφορών (όπου απαιτείται φυσικά).




Και το video απο το στέκι της έλξης. 
Υπο κανονικές συνθήκες σήμερα θα γίνονταν τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων.. Ωστόσο η κατάσταση με την πανδημία μετέθεσε την ημερομηνία. Έτσι οι εργαζόμενοι έκαναν μια "μικρή τελετή" για την πρώτη είσοδο τρένου σε αυτές. 



Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου