Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

ΤΡΑΙΝΟΣΕ : Σε εξέλιξη οι συνεντεύξεις για τεχνίτες στην Θεσσαλονίκη

 Συνεχίζονται οι συνεντεύξεις απο την Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την επαναπρόσληψη τεχνιτών στην Θεσσαλονίκη. Μόλις αυτή ολοκληρωθεί, μέρος των συμβασιούχων θα επανέλθει στην τεχνική βάση. Μια εξέλιξη που ικανοποιεί εν μέρει
το αίτημα των Σωματείων που διαπραγματεύτηκαν και υπέγραψαν την νέα ΣΣΕ καθώς έχουν ζητήσει την επαναπρόσληψη όλων των συναδέλφων.

Θυμίζουμε ότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ είχε γραπτώς δεσμευτεί κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων για την ΣΣΕ και για την επαναπρόσληψη 60-70 συναδέλφων τους πρώτους μήνες του 2021. Διαδικασία που καθυστέρησε λόγω των περιορισμών του Covid.

Στόχος είναι η διαδικασία να επεκταθεί και για τους συναδέλφους στην Αθήνα.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

3 σχόλια:

  1. Δηλαδή αυτοί που θα απορριφθούν τώρα υπάρχει περίπτωση να επανέλθουν αργότερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τους διοικητικούς απο τον 8/19 θα γίνει κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ενημέρωση τον υποψήφιων μέχρι πότε θα γινεται;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή