Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

H επίδραση της πανδημίας στον όμιλο της FS. Μείωση εσόδων 20,5% στο 6μηνο του 2020

Αξιοσημείωτη είναι η επίδραση της πανδημίας του Covid – 19 στη μητρική εταιρεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τον όμιλο της FS.

Σε όλες τις εταιρείες μεταφορών η πανδημία έχει οδηγήσει σε μείωση εσόδων και – στις περισσότερες περιπτώσεις – σε παραγωγή ζημιών.


Στο πρώτο εξάμηνο του έτους, τα έσοδα του ομίλου της FS ανήλθαν στα 4,75 δις ευρώ έναντι 5,97 δις ευρώ, σημειώνοντας μείωση 20,5%.

Συγκεκριμένα, ο τομέας των μεταφορών παρουσίασε μειωμένα έσοδα 1,22 δις.

Τα έσοδα από υπηρεσίες μεταφοράς επιβατών μεγάλων αποστάσεων μειώθηκαν κατά 668 εκατ. ευρώ, με πτώση της ζήτησης κατά 66,4%, τα έσοδα από τις περιφερειακές υπηρεσίες κατά 450 εκατ. και τέλος, τα έσοδα από τις σιδηροδρομικές εμπορευματικές μεταφορές και τα έσοδα από τις επιβατικές οδικές μεταφορές μειώθηκαν κατά 69 εκατ. ευρώ και 67 εκατ. ευρώ αντίστοιχα.

Τέλος, σε επίπεδο οικονομικού αποτελέσματος, ο όμιλος παρουσίασε ζημιές 419 εκατ. ευρώ έναντι κερδών 362 εκατ. ευρώ.


Β. Βεγ. - metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου