Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

Παράταση του lock down μέχρι 22/3... Το ΦΕΚ με τα μέτρα

 Το ΦΕΚ (ΕΔΩ) με τα μέτρα για την παράταση του lock down...Ελλάδα η μοναδική χώρα στην Ε.Ε. που βρίσκεται σε lock down απο τα μέσα Οκτώβρη.

Σε πλήρη αμηχανία η Κυβέρνηση, πλέον περιμένει να "ανοίξει" ο καιρός....

1 σχόλιο:

  1. Μέσα στην πανδημία περνάνε κρίσιμα Νομοσχέδια που αποδομούν τις εργασιακές σχέσεις, το περιβάλλον, την παιδεία, αρνούνται να αναβάλουν την κατάθεσή τους ως τη λήξη της πανδημίας και έχουν την απαίτηση να μη διαμαρτυρηθεί κανείς.
    Μέσα στην πανδημία απαγορεύουν να πιεις καφέ στο παγκάκι της πλατείας, κόβουν πρόστιμα σε οικογένειες 1500€, δέρνουν ανηλεώς όποιον διαμαρτύρεται, αλλά η σύζυγος του υπουργού Υγείας κάνει πικ νικ στο Ζάππειο.
    Μέσα στην πανδημία απαγορεύουν τις συγκεντρώσεις σε σπίτια, αλλά στην Ικαρία κάνουν τσιμπούσι για 30-60 νομάτους.
    Μέσα στην πανδημία χρηματοδοτούν κλινικάρχες, καναλάρχες, αυτοκινητιστές, αεροπορικές εταιρείες και στους υπόλοιπους δίνουν 534€ και σκόιλ ελικίκου.
    Παρατείνουν την καραντίνα λέγοντας ότι φταίνε οι διαδηλώσεις, επικαλούνται έρευνα που δεν λέει κάτι τέτοιο. Η έρυνα που επικαλέστηκε ο Μητσοτάκης από του βήματος της Βουλής αφορούσε διαδηλώσεις αρνητών μάσκας και κορωνοϊού στη Γερμανία. Η σχετική αναφορά του Πρωθυπουργού που έγινε καθ' υπόδειξη φιλοκυβερνητικής ιστοσελίδας αποδομήθηκε από πραγματικούς ερευνητές δημοσιογράφους. Τις ίδιες μπούρδες επανέλαβε ο Υπουργός (μη) Ανάπτυξης και Καταστροφής Περιβάλλοντος προσπαθώντας να ρίξει στο ΣΥΡΙΖΑ την παράταση του κλεισίματος των καταστημάτων. Πολύ θα ήθελε ο ΣΥΡΙΖΑ να ήταν δικοί του όλοι όσοι διαδήλωσαν στις γειτονιές το Σαββατοκύριακο!
    Μέσα στην πανδημία προσπαθούν να διχάσουν τον κόσμο με κάθε τρόπο, προκαλούν την κοινωνία και ποντάρουν σε καταστάσεις που θα τρομάξουν του κυρ Παντελήδες ώστε να τους ξαναψηφίσουν για να επικρατήσει Νόμος και Τάξη.
    Έχουν χάσει το μέτρο, προστατεύουν με λύσσα κάθε δικό τους άνθρωπο, ακόμα κι αν έχει εμπλακεί σε θανατηφόρο τροχαίο, ακόμα κι αν κατηγορείται για βιασμούς ανηλίκων, ακόμα κι αν κατηγορείται για διαφθορά, για ανικανότητα και για ευνοιοκρατία.
    Μετά απορεί κανείς γιατί τους γείωσε ο κόσμος και βγήκε να κάνει καρναβάλι στην Ξάνθη, την Κοζάνη, την Πάτρα και δεν ξέρω που αλλού.
    Αυτή η Κυβέρνηση θεώρησε την πανδημία σαν ευκαιρία και αντί να προσλάβει γιατρούς και νοσηλευτές για το ΕΣΥ, προσέλαβε ειδικούς φρουρούς και ίδρυσε αστυνομικά σώματα για διαδηλώσεις και εκπαιδευτικά ιδρύματα.
    Αυτή η Κυβέρνηση είναι ο καλύτερος σύμμαχος του κορωνοϊού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή