Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Πάτρα: Τo τρένο περνάει, οι μπάρες δεν το «βλέπουν»- ΦΩΤΟ

 Για το πρόβλημα έχουν ενημερώσει και οι μηχανοδηγοί 2 μέρες τώρα , ελπίζουμε να δοθεί λύση άμεσα. 
Οι εικόνες είναι από τις δύο  διαβάσεις του Μονοδενδρίου όπου και συνιστάται μεγάλη προσοχή σε  πεζούς και οχήματα. Οι μπάρες του τρένου  στις οδούς Θρασυμβούλου Τσατσά και Σηλιωτακοπούλου είναι εκτός λειτουργίας και  όχι από βλάβη, όπως αναφέρει
ανάρτηση της ομάδας «Φίλοι του Προαστιακού Σιδηροδρόμου».  

«Τα τραίνα περνάνε σχεδόν σταματημένα με έντονο σφύριγμα ωστόσο απαιτείται προσοχή» σημειώνεται. «Η αιτία μη λειτουργίας δεν είναι μεν διασταυρωμένη αλλά αν ισχύει είμαστε για γέλια και για κλάματα» υπογραμμίζει η  Ομάδα στην ανάρτησή της.


Οι φωτογραφίες έχουν ληφθεί από το εσωτερικό του τρένου και όπως βλέπετε οι μπάρες (ΑΣΙΔ) είναι ανενεργές. 

Το σκηνικό όπως είναι λογικό εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για τα διερχόμενα αυτοκίνητα και για τους πεζούς, ιδίους για όσους περνούν από εκεί με τη βεβαιότητα ότι υπάρχουν ΑΣΙΔ για να τους προστατέψουν.


www.thebest.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου