Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Υψηλόμισθοι οι μηχανοδηγοί σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα της ΓΣΕΕ, αμείβονται σε βάρος άλλων ειδικοτήτων

Αν πάντως θέλει, αναλαμβάνει η ΠΕΠΕ να τον εκπροσωπεί! Στα σοβαρά ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ συνδικαλιστής μπαίνει στην λογική του αυτοματισμού μεταξύ εργαζομένων. Πρόκειται περί ανίκανου και επικίνδυνου που στοχοποιεί τον κλάδο μας, σε μια περίοδο που έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για την ΣΣΕ
Αναφέρει μεταξύ άλλων ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ για τους μηχανοδηγούς:
....(Επί λέξη μεταφορά κειμένου)>
Όπως ξεπερνάει κάθε λογική η τεράστια μισθολογική διαφορά μιας ειδικότητας εργαζομένων εις βάρος των υπόλοιπων άλλων ειδικοτήτων!!!
´Ισως ήρθε η ώρα κάποιοι να καταλάβουν ότι στο επάγγελμα του σιδηροδρομικού, κάθε ειδικότητα, ναι, έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες που πρέπει να αμείβονται ΟΧΙ όμως σε βάρος των άλλων ειδικοτήτων γιατί ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι μαζί αλλά και ο καθένας χωριστά αποτελούν την παραγωγική αλυσίδα, που σημαίνει εάν σπάσει ένας κρίκος σπάει η αλυσίδα παραγωγής!
Ίσως τελος ήρθε η ώρα να καταλάβουν οι κύριοι αυτοί ότι ΟΛΟΙ πρέπει να αμείβονται ΙΣΑ!!!...

1 σχόλιο:

  1. Όλοι πρέπει να αμοιβομαστε το ίδιο λέει ο Γ.Γ.
    Δεν μου λες κυριε Γ.Γ,
    σου έχει πει κανείς,οτι οι μηχανοδηγοι και συνοδοί,είναι εκείνοι που διανυκτερεύουν και μένουν μακριά απο τις οικογενειες τους,ακόμα και Χριστούγεννα,Πρωτοχρονιά,Πάσχα και τις υπόλοιπες επίσημες αργίες του χρόνου.
    Σου έχει πει κανείς,οτι είναι οι μονες ειδικότητες που έρχονται σε άμεση επαφή με τον κόσμο ολη μέρα,λογω της παρουσίας τους πάνω στο τρενο,(αληθεια,ποσο καιρο εχεις να ανεβεις σε τρενο;)πόσο μάλλον τώρα που είναι έτσι η κατάσταση λόγω COVID,άρα και πιο εκτεθειμένοι αυτοί και οι οικογένειές τους.
    Σου έχει πει κανείς πόσοι απ αυτές τις ειδικότητες,έχουν χάσει τη ζωή τους πάνω στο τρένο,σε ατυχήματα ή πόσοι απ αυτούς τραβιουνται στα δικαστήρια για χρόνια,λόγω κάποιου συμβάντος,χωρίς να φταίνε κιόλας ή πλακώνονται με γυφτους και πρεζονια...και πόσα άλλα ακομα...
    Σου τα έχει πει κανείς αυτά;
    Κατα τα άλλα Όλοι πρέπει να αμοιβομαστε το ίδιο.
    Σεβαστή η δουλειά του καθενός,αλλα δυστυχώς ή ευτυχώς δεν κάνουμε όλοι την ίδια δουλειά.
    Κυριε Γ.Γ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή