Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

Η ΔΑΚΕ πανηγυρίζει για την παραίτηση Σταθόπουλου!


Θυμηδία και μόνο προκαλεί η παράταξη της ΔΑΚΕ στον σιδηρόδρομο καθώς με χτεσινοβραδυνή της ανακοίνωση στα social media,  πανηγυρίζει για την παραίτηση Σταθόπουλου απο την θέση του Γενικού Γραμματέα Μεταφορών. Επιβεβαιώνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο γιατί 
τους συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ τους λέμε ΑΧ-Άριστους. 
Μέχρι χτες τον αποθέωναν, μέσα σε ένα βράδυ τον αποκαθήλωσαν. 
2 χρόνια δεν είδαμε ούτε μια ανακοίνωση της ΔΑΚΕ για καθυστερήσεις σε Κυβερνητικές δεσμεύσεις ή για προσωπικές πολιτικές στελεχών της πολιτικής ηγεσίας. 
Όλα μας λέγανε, πηγαίνανε πρίμα στον σιδηρόδρομο.  
Και όταν το στέκι έκανε κριτική για αστοχίες και καθυστερήσεις, μας στοχοποιούσαν ως "κομματική αντιπολίτευση".
Μέσα σε ένα βράδυ αποκαλύφθηκε ο πραγματικός χαρακτήρας της ΔΑΚΕ Σιδηροδρομικών . Οπορτουνιστές- τυχοδιώκτες της εξουσίας. 

Εμείς είμαστε βέβαιοι πλέον ότι σύντομα οι Δακίτες θα αρχίσουν να κάνουν και κριτική στην Κυβέρνηση. 
Αφού στήριξαν όλα τα μέτρα της φτωχοποίησης, αφού στήριξαν την πολιτική της ενίσχυσης της ανεργίας και αφού δεν μίλησαν ποτέ για τα σοβαρά λάθη της Κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της πανδημίας, τώρα που η οργή του κόσμου αρχίζει να μεγαλώνει μέρα με την μέρα, οι Αχ-Άριστοι θα αρχίσουν την κριτική μπας και ξεγελάσουν τους συναδέλφους. 
Τα παραμύθια τελειώνουν.....
Στον επόμενο τόνο, οι Αχ-άριστοι, θα προσπαθούν να μας πείσουν ότι .....δεν στήριξαν ποτέ την Κυβέρνηση. Και θα πηδήξουν πρώτοι απο το καράβι. Το γνωρίζουν καλά αυτό το ρεσάλτο, χρόνια τώρα. 
Τα έχουμε ζήσει άλλωστε. 
Αυτά ας τα βλέπουν όμως, όσοι συναναστρέφονται σε επίπεδο εξουσίας με τους συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ. 
Μπορεί κάποιο βράδυ, η ΔΑΚΕ να πανηγυρίζει και για αυτούς. 


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

1 σχόλιο:

  1. Θα μας τρελάνουν τελείως! Η ικανότητα του Κων. Καραμανλή του Γ' στην αντίληψη των καταστάσεων και τη λήψη αποφάσεων είναι πασίγνωστη! Δεν χρειάζεται επεξήγηση, τα επιχειρήματα του και οι ερωτήσεις του για το περιστατικό με τα χιόνια και το δυστύχημα στο Άδενδρο ακούστηκαν μέσα στην Καρόλου και ο νοών νοείτω! Ιθύνων νους στο Υπουργείο ήταν ο Γ. Γραμματέας και θυσιάζεται ως Ιφιγένεια για να σωθεί ο γόνος της οικογενείας. Μπορεί και όχι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή