Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

Επίσκεψη του κ. Τσαμπαρλή στον σταθμό Λαρίσης

Ο κ. Νίκος Τσαμπαρλής,που αντικαθιστά το τελευταίο διάστημα τον πρόσφατα παραιτηθέντα κ. Ζηλιασκόπουλο, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί τον Σταθμό Λαρίσης για να ανταλλάξει ευχές με τους εργαζόμενους σιδηροδρομικούς για τις γιορτές των Χριστουγέννων.Ασφαλώς πρόκειται για μια θετικότατη ενέργεια απο την Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που
αναγνωρίζει ότι αυτές τις μέρες οι σιδηροδρομικοί βρίσκονται επί των καθηκόντων τους,αφού το τρένο δεν σταματά ποτέ! 

Το εκτελεστικό μέλος του ΔΣ της εταιρείας συναντήθηκε και με τους μηχανοδηγούς και το προσωπικό κίνησης της IC 52 (ετοιμαζόταν να αναχωρήσει εκείνη την ώρα)που σήμερα θα διανυκτερεύσουν στην Θεσσαλονίκη,μακριά απο του οικείους τους, θυμίζοντας σε όλους μας τις δυσκολίες των σιδηροδρομικών επαγγελμάτων και ιδιαίτερα αυτών της εξωτερικής υπηρεσίας.
Με την σημερινή του επίσκεψη ο κ. Τσαμπαρλής έκανε μια κίνηση με νόημα, που είχαμε -δυστυχώς- χρόνια να δούμε απο Διοικούντες στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, όπως συζητούσαν άλλωστε και  μεταξύ τους, όλοι οι  συνάδελφοι.
Με την σειρά μας αντευχόμαστε στον κ. Τσαμπαρλή, ότι καλύτερο για τις μέρες των εορτών, υγεία και ευτυχία. 
Και μεταφέρουμε και τα θετικότατα σχόλια που ακούσαμε σήμερα για αυτήν την κίνηση του.


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου