Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Ανακοίνωση απο Λ.Α.Ε. Σιδηροδρομικών

Η ΛΑΕ Σιδηροδρομικών συμπαραστέκεται ολόψυχα και δυναμικά στον αγώνα των συναδέλφων σιδηροδρομικών ενάντια στις αποφάσεις εκποίησης του εθνικού πλούτου και ιδιωτικοποίησης του σιδηροδρόμου. Χαιρετίζουμε


τη χθεσινή δυναμική συντονισμένη παρέμβαση των σιδηροδρομικών στο Δ.Σ. της ΕΕΣΣΤΥ που είχε ως αποτέλεσμα να μη συζητηθεί και να μην ψηφιστεί η διεταιρική σύμβαση της με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ που οδηγεί στο ξεπούλημα τους και στην ιδιωτικοποίηση του σιδηροδρόμου.
Χαιρετίζουμε την ομόφωνη απόφαση της ΠΟΣ να προκηρύξει τρίωρη στάση εργασίας για όλους τους σιδηροδρομικούς τη Δευτέρα 21/12/2015 από τις 12.00 - 15.00 ως συμπαράσταση στον αγώνα των συναδέλφων του ΟΛΠ να μην ιδιωτικοποιηθούν και τα λιμάνια.
Καλούμε κι εμείς τους σιδηροδρομικούς να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της ΠΟΣ για συμμετοχή στην στάση απεργίας και στις συγκεντρώσεις όπου γίνουν.
Δεν είναι ανίκητοι.
Με ενωτικό και μαζικό αγώνα μπορούμε να νικήσουμε.

Το Συντονιστικό Γραφείο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου