Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Καταδρομική επίθεση κουκουλοφόρων στο Μετρό Ομόνοιας – Ξυλοκόπησαν ελεγκτές

 Η επίθεση έγινε στο σταθμό του Μετρό στην Ομόνοια μπροστά στα έκπληκτα μάτια χιλιάδων επιβατών- Τρεις από τους ελεγκτές έχουν τραυματιστεί και έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.Η ομάδα των περίπου 20 ατόμων φορούσε κράνη και δεν έγιναν αντιληπτά τα χαρακτηριστικά τους
Οι κουκουλοφόροι εντόπισαν τους ελεγκτές στην αποβάθρα και
τους επιτέθηκαν χτυπώντας τους άγρια


Μία θρασύτατη επίθεση δέχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας οι ελεγκτές του Μετρό στην αποβάθρα του σταθμού στην Ομόνοια όσο περίμεναν τον συρμό, στον οποίο θα επιβιβάζονταν προκειμένου να πραγματοποιήσουν ελέγχους εισιτηριών.

Μία ομάδα περίπου 20 ατόμων φορώντας κράνη έφτασαν στην αποβάθρα του σταθμού και μόλις τους αντιλήφθηκαν, τους πλησίασαν και χωρίς να προηγηθεί καμία κουβέντα, άρχισαν να τους χτυπούν ανελέητα.

Μάταια, οι ελεγκτές προσπάθησαν να διαφύγουν, αλλά η ομάδα συνέχιζε να τους βαράει.

Προκλήθηκε πανικός στην αποβάθρα στην Ομόνοια με τους επιβάτες που ήταν αυτόπτες μάρτυρες να προσπαθούν να φύγουν από την αποβάθραμ φοβούμενοι επέκταση των επεισοδίων.

Τελικά, οι κουκουλοφόροι κατάφεραν να χτυπήσουν και να τραυματίσουν τρεις από τους ελεγκτές που βρίσκονταν στην αποβάθρα, οι οποίοι μεταφέθηκαν στο νοσοκομείο τραυματισμένοι.

Με τα κράνη στο κεφάλι, η ομάδα κατάφερε να διαφύγει από το σταθμό του Μετρό στην Ομόνοια, ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους ελεγκτές έχει χτυπήματα στο κεφάλι με τους γιατρούς να του έχουν κάνει ράμματα, ενώ ο δεύτερος έχει χτυπήματα στα πλευρά και ο τρίτος στη μύτη.

πηγή newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου