Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Η απεργιακή ανακοίνωση του Σωματείου μας

Συνάδελφοι, συναδέλφισες 
Από σήμερα Σάββατο 19 Δεκεμβρίου ξεκινούν οι στάσεις εργασίας που ομόφωνα αποφάσισαν οι Έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις του Σωματείου μας, σε όλες τις εμπορικές αμαξοστοιχίες και τις βάρδιες ελιγμών στα εμπορικά με αίτημα τις προσλήψεις και την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.
Οι ώρες που πραγματοποιούνται οι στάσεις εργασίας είναι
6-9 το πρωί,2-5 το μεσημέρι και 9-12 το βράδυ.
Οι στάσεις εργασίας θα πραγματοποιηθούν σε κεντρικούς σταθμούς (Ρέντη – Θριάσσιο, Ικόνιο, Οινόη, Λειανοκλάδι, Δομοκό, Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Στρυμμώνα, Ειδομένη, Δράμα. Αλεξανδρούπολη, Δίκαια). 
Η απώλεια από την συμμετοχή στις στάσεις θα καλυφθεί από το απεργιακό Ταμείο.
Το Προεδρείο του Σωματείου μας θα πραγματοποιήσει συνάντηση την Δευτέρα 21 Δεκέμβρη στις 3 το μεσημέρι με τον Υπουργό Μεταφορών κ. Σπίρτζη.
Μετά την συνάντηση θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

                                      Για το Δ.Σ. 

Ο Πρόεδρος                                    Ο Γ. Γραμματέας

Κ. Γενιδούνιας                                 Τουρλής Β. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου