Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Η επίσημη ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την Μεσσήνη τις μέρες των εορτών

Η θετική έκβαση πιστώνεται και στο Σωματείο μας (και την ΠΕΣΟΣΕ) που με τις ενέργειες τους για το θέμα κρατούν ζωντανό το όραμα για την επαναλειτουργία του τρένου στην Πελοπόννησο. Η ανακοίνωση : 
Με κοινή πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, δρομολογούνται
ειδικές προαστιακές αμαξοστοιχίες στο τμήμα Καλαμάτα – Μεσσήνη  για τη στήριξη των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Μεσσήνης τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων.

Ειδικότερα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μετακινήσεων των κατοίκων της περιοχής αλλά και των επισκεπτών, ξεκινούν δρομολόγια τραίνων από σήμερα Πέμπτη 24/12/2015 που θα διαρκέσουν έως και την Πέμπτη 7/01/2016.

Από την Καλαμάτα μέχρι και τη Μεσσήνη το επιβατικό κοινό θα μπορεί να συνδυάσει μια βόλτα/εκδρομή με το τραίνο και στη συνέχεια να συμμετέχει σε μια σειρά ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων του Δήμου Μεσσήνης τις ημέρες των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων.
Τα  δρομολόγια θα πραγματοποιούνται καθημερινά ανά μία ώρα:
Από Καλαμάτα, από 14.00 και ανά ώρα έως 22.00

Από Μεσσήνη,  από 14.30 και ανά ώρα έως 23.30  

Η τιμή εισιτηρίου μετ’ επιστροφής για τη διαδρομή Καλαμάτα – Μεσσήνη - Καλαμάτα είναι 2,50 €

Τα εισιτήρια θα εκδίδονται μέσα στην αμαξοστοιχία 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου