Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Δρομολογείται ο Προαστιακός Μεσσήνης μέχρι 7 Γενάρη

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε, θετική θα είναι -εκτός απροόπτου- η απόφαση για την δρομολόγηση του Προαστιακού τις μέρες των εορτών στην Μεσσήνη.Τα δρομολόγια θα αρχίσουν -εαν όλα πάνε καλά- στις 24 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθούν στις 7 Γενάρη. Αναμένουμε τις τελικές αποφάσεις για να ενημερώσουμε και επίσημα για το θέμα.

2 σχόλια:

  1. Γεια Πανταααααααα................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητοί Μεσσήνιοι είναι μια θετική εξέλιξη, αλλά αν θέλετε το τραίνο, πάψτε να περιορίζεστε σε φραστικές διαμαρτυρίες και πυροτεχνήματα, που έχουν μικρό και πρόσκαιρο αποτέλεσμα. Το τραίνο που σας στέρησαν οι Ρέππας-Τσιόκας-Τσιαμαντής και δεν σας επανέφερε ο Καλαματιανός από την Κηφισιά, θέλει αγώνα για να επιστρέψει μόνιμα. Σηκώστε και κάνα πανό, κλέιστε και καμμιά Εθνική, δεν θα κουραστείτε. Μόνο όταν στραβοσφύριξε ο ρέφερυ και υποβιβάστηκε η Μαύρη Θύελλα ξέρατε να αποκλείσετε την Καλαμάτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή