Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Στην ιστορική έδρα του Σωματείου το έκτακτο ΔΣ αυριο

Όπως πληροφορηθήκαμε, η αυριανή έκτακτη συνεδριαση του ΔΣ της ΠΕΠΕ (που ζήτησαν 6μελη του ΔΣ γραπτώς) θα γινει στην ιστορική έδρα του Σωματείου, στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά.
Αυτή ειναι κ η πρώτη απάντηση του Προέδρου του Σωματείου στην ηγεσία της Ομοσπονδίας που
πραγματοποίησε χονδροειδές ατόπημα,φτάνοντας στο σημείο να ζητά τα πρακτικά συνελεύσεων του σωματείου για να ελέγξει τι ειπώθηκε, όπως κάνανε οι χωροφύλακες δεκαετίες πριν.
Οι μηχανοδηγοί μπαίνουν σε κινητοποιήσεις στα εμπορικά με ομόφωνη απόφαση των έκτακτων γενικών συνελεύσεων κ η ΠΟΣ θα πρέπει να αποδείξει το επόμενο διάστημα οτι μπορεί να χειριστεί ορθά το θέμα της ΣΣΕ.
40 μέρες απέμειναν πριν το άνοιγμα των δεσμευτικών προσφορών για Τραινοσε κ ΕΕΣΣΤΥ κ αντί η Ομπσπονδια να είναι στα κάγκελα, συνεδριάζει αύριο (το Προεδρείο) για να ....συζητήσει το τι συζητήθηκε στις συνελεύσεις.
Οι σιδηροδρομικοί οφείλουν να καταλάβουν ποιος είναι αυτός που παίζει παιχνιδάκια.
Κ σίγουρα δεν ειναι η ΠΕΠΕ αλλά η πλειοψηφία στην ΠΟΣ που αρνείται να διαπιστώσει τα εμφανή.
Αύριο πραγματοποιείται κ η τελευταία γενική συνέλευση του Σωματείου , στις 5 το απόγευμα στο ΚΕΚ (με παράλληλη στάση εργασίας απο τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βραδυ)

Το στεκι της ελξης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου