Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Αξιόλογη πρωτοβουλία από την ΠΕΣΟΣΕ

Συναδέλφισσες- συνάδελφοι , 
Η ΠΕΣΟΣΕ σας εύχεται Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλες και όλους τους Σιδηροδρομικούς, ιδιαίτερα στους Σταθμάρχες με Ευτυχία, Υγεία, Ειρήνη που είναι και το ζητούμενο της εποχής.
               Στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΣΟΣΕ στις 17-12-2015 στην Λάρισα
αποφασίσαμε ομόφωνα εξαιτίας της επιδεινούμενης κρίσης σε όλα τα επίπεδα που υφιστάμεθα και ιδιαίτερα της ανθρωπιστικής κρίσης που μαστίζεται συνθέμελα η κοινωνία μας, να διαθέσουμε ένα κουπόνι 5 ευρώ από τις διατακτικές ή τρόφιμα που θα λάβουμε από τον ΟΣΕ, για την Κιβωτό του Κόσμου συμβάλλοντας με τις μικρές μας δυνάμεις στην ταξική αλληλεγγύη που είναι και αναγκαία απέναντι στην πρόκληση των καιρών. 
               Πρέπει να διευκρινίσουμε ότι είναι εθελοντικό, δεδομένου ότι η ΠΕΣΟΣΕ θα αγοράσει τρόφιμα μακριάς διάρκειας και θα τα προσφέρει στην Κιβωτό του Κόσμου. Όποιος θέλει θα τα στείλει στους κατά τόπους συνδικαλιστές.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΡΗΝΗ 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΠΕΣΟΣΕ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

         ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΟΥΡΑΣ                  ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΡΙΒΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου