Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Ανακοίνωση Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Σιδηροδρομικών για ΕΕΣΣΤΥ

Στις 20 Σεπτέμβρη  ο ΣΥΡΙΖΑ  πέτυχε ακόμα μια μεγάλη νίκη σε συνθήκες πολιορκίας, απέναντι στο φθαρμένο πολιτικό και  μιντιακό  σύστημα  που ευθύνεται για την  Ελληνική  Τραγωδία.

Το σχέδιο για την αριστερή παρένθεση και την  αναβίωση του παλιού κατεστημένου αποτελεί
 παρελθόν.

Με την εντολή του Ελληνικού Λαού για σταθερότητα και στιβαρή διαπραγμάτευση με τους δανειστές , υπάρχει και η ξεκάθαρη εντολή για μια μεγάλη πορεία ρήξεων , τομών, και μεταρρυθμίσεων, έτσι  ώστε η χώρα να αλλάξει ριζικά , να αποκατασταθούν οι αδικίες, να ξεριζωθούν ριζωμένες αντιλήψεις στο κράτος και στην κοινωνία ,να γίνουν βήματα και τομές  στην κατεύθυνση της  παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας  από την προηγούμενη καταστροφική λαίλαπα  και διαχείριση  δεκαετιών.    
Η πρωτοφανής για τα σημερινά δεδομένα δικτατορική ενέργεια της διοίκησης της ΕΕΣΣΤΥ να καθαιρέσει ,να μεταθέσει και να εκθέσει τεχνικό στελεχιακό δυναμικό ,  έγινε διότι  ο επικεφαλής των μηχανεργοστασίων  με  επιστολή-παρέμβαση     καταγγέλλει  τα συμβαίνοντα   στην  εταιρεία τα οποία έχουν οδηγήσει  στην πλήρη  υποβάθμιση-διάλυση  και κατ΄ επέκταση στην μεγάλη μείωση της αξίας   του  σιδηροδρομικού τροχαίου υλικού  το οποίο όμως  αποτελεί δημόσια περιουσία και κτήμα του ελληνικού λαού και όχι του κ. Αγιάσογλου.
Ο κ. Αγιάσογλου δεν έχει αντιληφθεί ότι οι ΔΕΚΟ και συγκεκριμένα η ΕΕΣΣΤΥ  δεν  αποτελούν πλέον   φυτώριο πελατειακών σχέσεων, της αδιαφάνειας και της διαπλοκής του κράτους με προμηθευτές και ως ακροδεξιό μέλος  του αλήστου μνήμης   εθνικιστικού  Δικτύου-21 με «χρυσαυγίτικες» μεθόδους διαλύει την εταιρεία & απαξιώνει   δημόσια περιουσία  εκατοντάδων  εκατομμυρίων ευρώ. 
Καλούμε  το οργανωμένο συνδικαλιστικό κίνημα και ειδικότερα  την Ομοσπονδία  και τα συνδικάτα των  Σιδηροδρομικών να παρέμβουν δυναμικά  στα συμβαίνοντα   της ΕΕΣΣΤΥ.

Η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ των σιδηροδρομικών στέκεται και θα σταθεί με κάθε μέσο αλληλέγγυα στο πλευρό των  συναδέλφων και θα συνεχίσει να  υπερασπίζεται   τη δημόσια περιουσία. 
Δεκέμβρης  2015

ΤΟ  ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου