Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Άλλος ένας φίλος συνταξιοδοτήθηκε...

Ο λόγος για τον αγαπητό συνάδελφο Άρη Κωσταρέλο (Μηχανοδηγό ΜΑΙ) ο οποίος απο σήμερα πέρασε στο λόμπι των συνταξιούχων.  Ο Άρης ήταν η ήρεμη δύναμη στο ΜΑΙ, ένας συνάδελφος με άποψη και γνώση, που πάντα προσέφερε την βοήθεια του σε όλους όσους την χρειάζονταν.Και πάντα αθόρυβα,χωρίς πολλά λόγια.Εμείς στον φίλο (και πατριώτη μας) Άρη, ευχόμαστε ότι καλύτερο στην νέα φάση της ζωής του.Άρη να είσαι πάντα καλά και θα χαιρόμαστε να σε βλέπουμε στα τρένα!

1 σχόλιο:

  1. Σας ευχαριστω θερμα για αυτα τα ομορφα λογια. Χαιρομαι για ολους τους συναδελφους, αυτους που γνωρισα αλλα και αυτους που δε γνωρισα, η εμπειρια ολων αυτων των ετων μαζι σας αλλα και η συνταξιοδοτηση μου ειναι εξισου ωραιο πραγμα, και γι'αυτο ευχομαι στον καθενα ξεχωριστα γρηγορα να βρεθει στη θεση μου. Καλη χρονια με υγεια και καλη συνεχεια στα ταξιδια...μας.
    ΥΓ ειμαι παντα online και βλεπω τα νεα του blog.
    ΑΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή