Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Αποτελέσματα εκλογών Σ.Σ. Θεσσαλικός

Κράτησαν τις δυνάμεις τους ΔΑΚΕ και Δίκτυο και δεν κατέβασαν ψηφοδέλτιο στις εκλογές του Σωματείου. Εντύπωση προκαλεί ο αριθμός των ψηφισάντων που προέκυψε απο εγγραφές της τελευταίας στιγμής που είχαν προφανή σκοπό να βγάλει η ΠΑΣΚ τον 2ο αντιπρόσωπο για το συνέδριο της Ομοσπονδίας. Αναλυτικότερα : Το ψηφοδέλτιο Πανθεσσαλική Αυτόνομη Σιδηροδρομική Ενωτική Κίνηση (ΠΑΣΚΕ) έλαβε

52 ψηφοδέλτια και κερδίζει 6 έδρες στη Διοίκηση, 2 αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και 1 στο ΕΚΒ, ενώ το δεύτερο ψηφοδέλτιο Αγώνας - Συνεργασία - Προοπτική (ΠΑΜΕ και άλλες συλλογικότητες) κέρδισε 3 έδρες στο Διοικητικό Συμβούλιο και 1 στην Ομοσπονδία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις εκλογές του σιδηροδρόμου Θεσσαλίας μετά από πολλά χρόνια δεν κατάφερε να συγκροτήσει ψηφοδέλτιο η ΔΑΚΕ, ενώ επίσης δεν κατέβασε ψηφοδέλτιο και ο ΣΥΡΙΖΑ.
Στο νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Σιδηροδρομικών Θεσσαλίας εκλέγονται από την ΠΑΣΚΕ οι Δημ. Νικολάου (πλειοψηφών), Λευτέρης Τασσιόπουλος, Γιάννης Κεφαλάς, Ευθύμης Παπαναγιώτου, Λεωνίδας Δημάκης, Θανάσης Κατσούλας και από το ΑΣΠΡΟ οι Αριστείδης Οικονόμου, Χαρ. Παυλάκης και Ανθιμος Μωυσίδης.
Για την Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών αντιπρόσωποι εκλέχτηκαν από την ΠΑΣΚΕ οι Δημ. Νικολάου και Λευτέρης Τασσιόπουλος και από το ΑΣΠΡΟ ο Χαρ. Παυλάκης, ενώ στο ΕΚΒ αντιπρόσωπος εκλέγεται μόνο ένας από την ΠΑΣΚΕ και συγκεκριμένα ο Δημ. Νικολάου.
Σήμερα το νέο διοικητικό συμβούλιο αναμένεται να συγκροτηθεί σε Σώμα και αναμένεται να επανεκλεγεί πρόεδρος ο κ. Δημήτρης Νικολάου.

Πηγή: taxydromos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου