Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Επιστολή ΠΕΠΕ για Οργανόγραμμα

Για πρώτη φορά στην σύγχρονη Ιστορία της, η ΠΕΠΕ, αρνείται τον διάλογο και δεν κατεβαίνει σε  διαβούλευση με προτάσεις βελτίωσης για μια υπηρεσία που ενισχύει την ΔΙΚΑΜ και τον κλάδο έλξης . Τα ίδια ακριβώς πρόσωπα που έκαναν διαβούλευση  με προτάσεις για τις μετατάξεις, σήμερα, 8 Δεκεμβρίου 2015 στέλνουν επιστολή ζητώντας  να μην υπάρξει καμία αλλαγή στο Οργανόγραμμα.
Φυσικά την επιστολή ΔΕΝ υπογράφει ο Πρόεδρος του Σωματείου, ο οποίος τόνισε (και σήμερα δικαιώθηκε)ότι μέσω της διαβούλευσης θα μπορούσαν να λυθούν όλες οι "παρεξηγήσεις". Διαβάζουμε την επιστολή των ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ Έλξης που σήμερα για άλλη μια φορά απέδειξαν ότι παίζουν κομματικά παιχνίδια στην πλάτη των μηχανοδηγών :
 
 
Κύριε Πρόεδρε,
 
     Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Π.Ε συνεδρίασε εκτάκτως τη ΔΕΥΤΕΡΑ 7/12/2015 με μοναδικό θέμα συζήτησης, την πρόταση της υπηρεσίας για «τροποποίηση της ισχύουσας οργανωτικής εγκυκλίου ΔΙΚΑΜ».
Το τελευταίο διάστημα ήταν σε εξέλιξη οι γενικές συνελεύσεις του Σωματείου μας. Η πρόταση της υπηρεσίας για την τροποποίηση της οργανωτικής εγκυκλίου για την προσθήκη υπηρεσίας και τριών τμημάτων στη ΔΙΚΑΜ και σε συνδυασμό με τα αναγραφόμενα στο εισηγητικό αυτής, δημιούργησε κλίμα ανησυχίας, ανασφάλειας αλλά και έντονο προβληματισμό για τη συρρίκνωση όλων των περιφερειακών – και όχι μόνο -  τμημάτων λειτουργίας.
Το Δ.Σ. του Σωματείου μας, αποφάσισε στη σημερινή διαβούλευση – που εκλήθη από την Ομοσπονδία – και ζητά από εσάς, καμία αλλαγή στο Οργανόγραμμα της ΔΙΚΑΜ. Άμεση κάλυψη όλων των κενών θέσεων Προϊσταμένων Τμημάτων και Προϊσταμένων Γραφείων και αξιοποίηση του υπάρχοντος στελεχιακού δυναμικού της ΔΙΚΑΜ.
 
 
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
 
      Ο Αντιπρόεδρος                                       Ο Γενικός Γραμματέας
 
 ΣΠΥΡΟΣ ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ                        ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥΡΛΗΣ                               

1 σχόλιο:

  1. μα ο λάκης ήταν πάντα υπέρ της πρόσθεσης και του πολλαπλασιασμού.
    Τι τον έπιασε ξαφνικά;
    Νοιώθει τόσο ανήμπορος για να φτάνει σε αυτά τα σημεία;
    Ή μήπως νοιώθει τόσο μικρός και εγωιστής που δεν μπορεί να αποδεχθεί ότι κάποιοι άλλοι μπορούν να κάνουν αυτά που ο ίδιος δεν τόλμησε ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή