Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Πάτρα: Ξέμεινε ο προαστιακός στην μέση της Οθωνος Αμαλίας - Αμεση η αντίδραση των συνεργείων του ΟΣΕ - ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ - ΦΩΤΟ

Τι και αν μείναμε λίγοι,κάνουμε προσπάθειες άξιες πολλών συγχαρητηρίων!
Η ώρα ήταν γύρω στις 10:30 σήμερα το πρωί (της Παρασκευής) όταν ο συρμός του προαστιακού και ενώ κινούνταν στο ύψος του επιβατικού σταθμού Παναγιώτης Κανελλόπουλος και περνούσε την φυλασσόμενη διάβαση
της Όθωνος Αμαλίας, ξέμεινε!!! Ο ένας από τους δύο συρμούς έχασε την πίεση αέρα και το σύστημα πάρκινγκ μπλόκαρε τους τροχούς.

Άμεσα επενέβησαν τα συνεργεία του ΟΣΕ για να δώσουν λύση στο πρόβλημα και να ξεμπλοκάρουν το τρένο.
Στο σημείο προκλήθηκε για λίγα λεπτά δυσκολία στην κίνηση των οχημάτων, με τους οδηγούς των ΙΧ αυτοκινήτων να βλέπουν ένα τρένο στην μέση του δρόμου και να μην γνωρίζουν αν πρόκειται να κινηθεί προς το μέρος τους.

Τελικά μετά από περίπου 20 λεπτά και χαρη στην άμεση επέμβαση των συνεργείων του οργανισμού το πρόβλημα στους αεροσυμπιεστές του συρμού αποκαταστάθηκε και ο προαστιακός κινήθηκε κανονικά προς τον κεντρικό σταθμό της Αγ. Νικολάου.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου