Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Δελτίο Τύπου Λ.Α.Ε. Σιδηροδρομικών

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΙ; Ο ΣΤΡΑΤΟΣ;
Η ΛΑΕ Σιδηροδρομικών καταγγέλει τόσο τον πρωθυπουργό κ. Τσίπρα και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ όσο και τον Υπουργό Μεταφορών κ. Σπίρτζη για τη μεθοδευμένη αστυνομική ένοπλη επιχείρηση με την οποία επιχειρήθηκε να
εμποδιστεί ειρηνική διαμαρτυρία σιδηροδρομικών στο Δ.Σ. της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Το Δ.Σ. της ΤΡΑΙΝΟΣΕ συνεδρίασε το βράδυ της Τρίτης 22/12 όχι στην φυσική έδρα της εταιρείας στην Καρόλου 1-3, αλλά σε αστυνομοκρατούμενη αίθουσα του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, μετά από πρόσκληση του εκπροσώπου του ΤΑΙΠΕΔ και όχι του Προεδρεύοντα (μετά την παραίτηση του κ. Ζηλιασκόπουλου) στην εταιρεία.
Η επιλογή του κ. Τσίπρα, του κ. Σπίρτζη και της κυβέρνησης τους να ιδιωτικοποιήσουν ακόμη και νύχτα, ακόμη και με την ένοπλη αστυνομία το σιδηρόδρομο, δεν θα περάσει!!!
Τι άλλο θα κάνουν;;;
Οι συνάδελφοι σιδηροδρομικοί απέδειξαν ότι δεν τρομάζουν.
Ο αγώνας θα είναι μακρύς αλλά μπορεί να γίνει νικηφόρος.
Καλούμε και τις άλλες πολιτικές οργανώσεις να πάρουν θέση. Καλούμε τους συναδέλφους σιδηροδρομικούς με ενότητα να συνεχίσουμε στον ίδιο στόχο: Ο ΟΣΕ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ!!!

Το Συντονιστικό Γραφείο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου