Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ λιμενεργατών και σιδηροδρομικών.

Μόνο η Cosco κατέθεσε προσφορά για την εξαγορά του ΟΛΠ.....
Ολοκληρώθηκε η παράσταση διαμαρτυρίας λιμενεργατών, σιδηροδρομικών και εργαζομένων στα μέσα μεταφορά έξω από το ΤΑΙΠΕΔ. Δίπλα τους ήταν εκπρόσωποι κομμάτων όπως
η κα Μανωλάκου από το κομμουνιστικό κόμμα και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης από τη Λαϊκή Ενότητα. 
Αντιδρώντας στις ιδιωτικοποιήσεις προειδοποίησαν με σκληρό χειμώνα για τα λιμάνια ενώ θεωρούν ότι εκποιείται δημόσια περιουσία. 
"Το ΤΑΙΠΕΔ προχωράει με γρήγορες διαδικασίες γιατί η εντολή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ αλλά και της ΕΕ είναι μετά την πώληση των 14 αεροδρομίων, σειρά έχει το φιλέτο του λιμανιού του Πειραιά", είπε η βουλευτής του ΚΚΕ, Διαμάντω Μανωλάκου.
 "Η κυβερνητική επιχείρηση να ξεπουλήσει το λιμάνι του Πειραιά ισοδυναμεί με ένα πολύ μεγάλο εθνικό οικονομικό και κοινωνικό έγκλημα.


 Ίσως είναι από τα μεγαλύτερα εθνικά εγκλήματα που έχουν γίνει σε αυτή τη χώρα", σημείωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. 



"Θα πρέπει να σταματήσει το ξεπούλημα των λιμανιών", ανέφερε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας λιμανιών, Γ. Γεωργακόπουλος. 



Υπόθεση όλων και όχι μόνο των εργαζόμενων είναι το θέμα της εκποίησης του εθνικού πλούτου, σημείωσε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών, Παναγιώτης Παρασκευόπουλος.



Πηγή: dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου