Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Παραίτηση Αθ. Ζηλιασκόπουλου από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, «μεταναστεύει» στις ΗΠΑ

Παραίτηση – σοκ από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Θανάσης Ζηλιασκόπουλος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του metaforespress.gr, υπέβαλε την παραίτησή του.
Ο κ. Ζηλιασκόπουλος, ο οποίος βρισκόταν στη
διοίκηση της σιδηροδρομικής εταιρείας από το 2010, αναμένεται να «μεταναστεύσει», εκ νέου, στις ΗΠΑ για να διδάξει ως καθηγητής.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ζηλιασκόπουλος έχει διατελέσει αναπληρωτής Καθηγητής στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Northwestern University και Επίκουρος Καθηγητής στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Ohio State University.

Άγνωστο παραμένει, εάν η παραίτησή του γίνει αποδεκτή από το ΤΑΙΠΕΔ, που είναι μέτοχος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, την περίοδο μάλιστα που η εταιρεία βρίσκεται στην τελική ευθεία για την αποκρατικοποίησή της.

Σύμφωνα με στελέχη των εμπορευματικών μεταφορών, η συνέχιση της κατάληψης των σιδηροδρομικών γραμμών στην Ειδομένη - για 19η ημέρα - διαδραμάτισε ρόλο στην απόφαση του κ. Ζηλιασκόπουλου. 

Φώτης Φωτεινός 


1 σχόλιο:

  1. Λάκης,Νώντας,Χρηστάρας ο Διευθυντής και τώρα αυτό.Όλοι στο ψυγείο.
    Πως θα ζήσουμε χωρίς όλους αυτούς να καθορίζουν την τύχη μας; Να κάνει απεργία η ΠΕΠΕ και να ζητά να επιστρέψουν πίσω όλοι.Σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή