Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Ανακοινώσεις ΠΕΣΟΣΕ - Σ.Σ. Πελοποννήσου

Kαταγγέλουμε  την επίθεση που δέχθηκε από παραβατικές  ομάδες
ο πρόεδρος της ΠΟΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, κατά την ώρα της εργασίας του στο ΣΤ. ΑΧΑΡΝΩΝ. Καλούμε τις Διοικήσεις των εμπλεκομένων εταιριών να πάρουν τα απαραίτητα και αναγκαία μέτρα ώστε να διασφαλίσουν την προστασία των εργαζομένων.   Ευχόμαστε στο συνάδελφο πρόεδρο καλή ανάρωση. 
                               ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΣΟΣΕ

       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΟΥΡΑΣ                               ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΡΙΒΑΣ


Η ανακοίνωση του Σ.Σ. Πελοποννήσου
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Σιδηροδρομικών Πελοποννήσου καταδικάζει την επίθεση που δέχθηκε προχθές το βράδυ εν ώρα υπηρεσίας ο συνάδελφος στο Σταθμό Μενιδίου. Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και παράλληλα ευχόμαστε να είναι το τελευταίο συμβάν.
Η Διοίκηση του ΟΣΕ πρέπει να λάβει επιπλέον μέτρα για την ασφάλεια των εργαζομένων αλλά και των επιβατών ιδιαίτερα σε περιοχές που επικρατεί παραβατικότητα.- 



Με συναδελφικούς χαιρετισμούς.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Σ.Σ.ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                     ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΕΧΟΥΡΙΤΗΣ                             ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου