Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Mπρίζες και στην Β θέση των βαγονιών τοποθετεί η ΕΕΣΣΤΥ


Όπως πληροφορηθήκαμε έπειτα απο αίτημα της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Μεταφορών, μπρίζες τοποθετούνται απο την ΕΕΣΣΤΥ σε όλες τις θέσεις στις επιβατάμαξες (Β θέση) . Αυτή είναι μια θετική εξέλιξη καθώς
όλοι οι επιβάτες θα έχουν την -αυτονόητη στο εξωτερικό- δυνατότητα να επαναφορτίζουν τις ηλεκτρονικές τους συσκευές στην διάρκεια του ταξιδιού.


Οι εργασίες γίνονται εξ ολοκλήρου στην τεχνική βάση της ΕΕΣΣΤΥ απο τους συναδέλφους που και πάλι απέδειξαν ότι μπορούν -όταν τους ανατίθενται- να φέρουν εις πέρας όλες τις διαδικασίες συντήρησης αλλά και ανακαίνισης του τροχαίου υλικού.
Αυτή είναι και μια ακόμα απόδειξη ότι θα πρέπει να σταματήσουν οριστικά οι εργολαβίες και η τεχνική βάση να αναδείξει επιτέλους όλες  τις τεράστιες δυνατότητες της.
Δυνατότητες που χάνει  το Ελληνικό Δημόσιο και  αποκτά η ΤΡΑΙΝΟΣΕ μέσω της εξαγοράς της ΕΕΣΣΤΥ.
Θυμίζουμε ότι το τροχαίο υλικό ανήκει στην ΓΑΙΑ ΟΣΕ το ενοικιάζει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ και το συντηρεί η ΕΕΣΣΤΥ.
Συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου