Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

2η επιστολή Νικολοπουλου Π.

Αφού ο συναδελφος Νικολοπουλος μελέτησε τα στοιχεια του τελευταίου μήνα(35-40  ημερών) κ διαπίστωσε ότι το στέκι έγραψε την αληθεια, τώρα αναφερεται στον ....τρόπο που γίνεται ο προγραμματισμός. Ακόμα κ σε αυτό έχει όμως άδικο, είτε
κοιτάξουμε το τελευταίο τριμήνο (αν κ στην επιστολή του ανέφερε δίμηνο & εμεις δώσαμε τα στοιχεία από 2 Σεπτεμβρίου κ ενθεν), είτε τον τελευταίο χρόνο. Επειδή ΟΛΟΙ γνωρίζουν τι συμβαίνει καθώς και το πρόβλημα που υπάρχει από το 2011 με τους συναδελφους από την Τρίπολη που έχουν έδρα το Κιατο και επέλεξαν να διαμένουν στην Τρίπολη , εμείς ΔΕΝ θα  δώσουμε άλλη συνέχεια στο θέμα , παρα θα δημοσιεύουμε την νέα απάντηση του συναδέλφου. στην οποία είναι ξεκάθαρα όμως τα κενά στην «λογική της».
Όσον αφορά την αχαριστία επιμένουμε στο σχόλιο αυτό,  καθώς τα τελευταία χρόνια η ΠΕΠΕ έχει κάνει τα ανθρωπίνως δυνατά για να εξυπηρετήσει τα θέλω των συναδέλφων. 
Το Σωματειο όμως εκπροσωπεί ΟΛΟΥΣ τους μηχανοδηγους κ δεν μπορεί να κάνει διακρίσεις που παρουσιάζονται μάλιστα ως απαιτήση που προκύπτει από προσωπικες τους επιλογές.  

Συνάδελφε, 
δε συνηθίζω να μιλάω με ανακρίβειες, προφανώς και γνωρίζω αυτά που συμβαίνουν στο Κιάτο, γιαυτό και διαμαρτύρομαι. Να σας υπενθυμίσω πως τα στατιστικά των υπηρεσιών δε βγαίνουν μόνο με βάση τον τελευταίο μήνα - που μάλλον σας βολεύει- γιαυτό θα σας παραπέμψω να ελέγξετε τις υπηρεσίες του τελευταίου τριμήνου. Όσον αφορά τις αναφορές για χορήγηση αναπαύσεων, θα σας προτείνω να τις αναζητήσετε στον υπεύθυνο προγραμματισμού υπηρεσίας και θα διαπιστώσετε αναφορές τουλάχιστον τριών συναδέλφων. Σχετικά με το "μοίρασμα" των υπηρεσιών, δεν αναφερθήκαμε στο ΑΝ μοιράζονται αλλά στο ΠΩΣ μοιράζονται διότι όλοι γνωρίζουν πως δε διανέμονται με ισοτιμία! Επιπλέον, το γεγονός ότι παραθέτω την άποψη μου και διαμαρτύρομαι, δεν αποτελεί δείγμα δημιουργίας "παράγκας", ίσα ίσα είναι δικαίωμα κάθε εργαζομένου να καταθέτει τις διαμαρτυρίες του για τα κακώς κείμενα που συμβαίνουν. Τέλος, για το που υπάρχει ευγένεια και που υπάρχει αχαρηστία, θα το αφήσω στην κρίση των συναδέλφων που θα διαβάσουν τις παραπάνω αναρτήσεις. 

Παναγιώτης Νικολόπουλος

1 σχόλιο:

  1. Μιας και εγώ αναφέρθηκα στην λέξη παράγκα , να ξεκαθαρίσω στον φίλο Τάκη ότι κάποιος καταθέτει πρόταση μεμονωμένα στην ΔΙΚΑΜ , προκειμένου μια ομάδα μηχανοδηγών που εργάζεται στο ίδιο μηχανοστάσιο ,να εκτελεί αποκλειστικά συγκεκριμένες υπηρεσίες -3- στις οποίες εμπεριέχεται διανυκτέρευση κ άρα οικονομικό αποτέλεσμα , τότε μιλάμε για ανισοκατανομή κ δημιουργία σοβαρής ανισότητας -παράγκας.
    Ποτέ δεν στήριξα κ δεν θα στηρίξω αυτές τις λογικές .
    Περιμένω λοιπόν με ενδιαφέρον να ακούσω τις προτάσεις εκείνες που θα δώσουν λύση σε ένα πρόβλημα 8 ετών !
    Γιατί 8 χρόνια τώρα ΟΛΟΙ γνωρίζουμε τι συμβαίνει .


    Γενιδουνιας Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή